Busrakdr_ Güünnaayydıın evliliğin ilk zamanların da öğlene kadar uyuyup hamileyken sabahın köründe uyanmak sevdaya dahil mi :)
Deletedmom83940 Busrakdr_ bu sabah bende erken uyandım bide saate bakıyom acaba yanlış mı diye çok uyumuşum gibi geldi 🤦🏻♀️😂
Deletedmom_110 Busrakdr_ Eşimi ise gönderdikten hemen sonra uyku tutmuyo burda takılıyorum yarım saate kadar tel elimde bayılıyorum hergün böyle😅
Minmin Busrakdr_ sabah 4 buçukta sonunda uykuya daldım ama bakın saate uyandım 🤦🏼♀️ Yarın doğuma gideceğim sanırım onunda da etkisi 😭😭🥺
Deletedmom83940 Busrakdr_ gün içinde de uyumuyorum aslında eşim işe giderken yatak odasının kapısını da kapatmış ter içinde uyandım 😂
Busrakdr_ Ayseparpar valla doğumdan sonra 2 yıl uykuyu unutun derler ama yine sen bilirsin vakit varken uyu 😂😂
Haticenurozturk Ayseparpar doğumdan sonra mı güldürme beni an itibariyle 5.12 den beri ayaktayım uyusada uyusam diye gözüne bakiyorum
Busrakdr_ Minmin ya doktora gitmeden önce hepimiz stres ve heyecan yapıyoruz uyumadan önce süt içebilirsin ılık cidden etki ediyor
Eldgrn Busrakdr_ 1 haftadır öyleyim valla 5 ile 6 30 arası uyanıyorum sürekli istem dışı normalde hayatta uyanamam bide akşam çok geç yattigim halde öyle
Busrakdr_ Eldgrn Bende öyle bide sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor ona da uyanıyorum 17. Hafta da azalır demişlerdi bide yalan 😂
Eldgrn Busrakdr_ benim hayırlısıyla daha 17. Haftama var başlardayim ben ama adet hepsinden çok adet sancısı tedirgin ediyor rahim de yer açıyor büyüyor biliyorum ama adet olacak korkusu başa bela sürekli tuvalete olmusmuyum diye kontrole her girdiğimde diyorum nolur gitmemiş ol bizimle ol Allah’ım alma bizden onu diye inşallah herşey yolunda gider
Nillyky 16 haftalık hamileyim, ilk aylar sabah uyanmakta zorlanıyordum şimdi her sabah 5 te istemsizce uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum niye olabilir ki 😐
Busrakdr_ Nillyky bende aynı 16+4 ezanla gözümü açıyorum resmen normal de davul çalsalar başımda uyanmam 😂😂
Ayseparpar Haticenurozturk en azından rahat yatıyorsun ama kemik ağrısı yok bulantı yok midem yandı yok