5Yasemin_ Deletedmom83940 52 günümüz kaldı🙏🏻🌸 inanın kendinizi hamileliğn o güzel sürecine bıraktığınızda zaman su gibi alıyor. Ben de başlarda bu kadar gün nasıl geçer diyordum ama geçiyor🌸 Sağlıkla gelsinler 🐣
ikizlerinannesi97 @Deletedmom83940 200leri 100 leri bitirdim ama son 50 yi bitiremedim 😅😅😅 son 38 bizimde 🌸
meltemkumsal16 sade_bir_anne benim de son 44 aşırı derecede siskilinlik hissediyorum siz nasılsınız 🥺uyurken çok zorlanıyorum 6 kilo aldım sadece ama sanki karnim gergin ve çok şişirilmiş bir balon gibi uzandigimda rahatsız ediyor sadece dik oturunca rahatım 🤧
4858 Deletedmom83940 son 36🤭 daha erken olacak gibi ama🥰 100e kadar hiiiiçç geçmedi 99dan sonrasıda 1 hafta sürdü sanki😄
meltemkumsal16 4858 şişkinlik varmi yatamama falan benim karnım çok gergin çok rahatsız ediyor 44 gün kaldı benimde 🥺
sade_bir_anne meltemkumsal16 Bende aynı durumdayım ve geceleri oturarark uyuyorum o derece rahatsız oluyorum nefes almakta biraz zorlanıyorum baskı yapıyor sürekli bir yerde toplanıp duruyor