busra_akkose nurantan geçmiş olsun canım bi doktora gitmeni öneririm her gebelik ve bebek aynı değildir 6,5 aylık hamileyken corona olmuştum çok şükür birşey olmamıştı ama dediğim gibi doktora gidip muayene olman en sağlıklı
umraanbrs geçmiş olsun kaçıncı haftandasın bende oldum bu hafta geçti artık çok şükür🤲🏻 bal limon zencefil yaptım ben doktoruma sordum.. geçmeyince şurup söyledi onu kullandım bol su içtim… sen bence doktoruna danış burdaki önerilere bakma sakın
nurantan umraanbrs benim doktorum hiç yokki hastanede belirli zamanları var ayın 24 ne kadar hastanede yok bilmiyorum ne yapacağımı acil bir şey yapar mı
nurantan busra_akkose korona olduğunu sanmıyorum daha önce korona oldum çok erken balkonda yatmaya başladım 3 gündür doğru dürüst bir şey yemedim bugün bütün doktorlar işi bırakmış acil varmıdır
busra_akkose nurantan acil şuan yoktur kuzum akşam gidersen olur normal acil doktoru birşey yapar mı bilmiyorum
nurantan umraanbrs boğazım enfeksiyon kapmış serum verdiler iki tane ilaç yasak sadece parol ağrı kesici kullan dedi şuan biraz daha iyim gözlerim sanki ağlarcasına yaş geliyor