Bebisinannesi23 Busrakdr_ evet çok şükür ben o süreci atlattım ama 2 düşüğüm olduğu için sürekli gene mi düşük olacak diye düşünüp durdum sürekli kanama filan varmı diye çamaşırımı kontrol ettim insanın psikolojisini yoran bi süreç
M-eng95 [silindi] canım hem erken al hem kaset al ki kontrol edebil. Erkende çıkarsa ertesi gün ilk idrarla kaset yap ama çıkmayadabilir adetine daha 6 gün var
haziran26 [silindi] bence kişiden kişiye de değişiyor olabilir ben adetime 1.5 hafta varken kaset testten öğrendim erken döllenme olduğu için :) ama en sağlıklısı adetten 1 hafta sonra tabi sabredebilirsen😅
Bebisinannesi23 [silindi] 😊 Ben çok uğraştım çok bekledim o yüzden her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu yollarda kolaylık ferahlık versin 🤲🤲
[silindi] Bebisinannesi23 Amiin canım Allah razı olsun 🥰 benim daha bu ilk denemem o yüzden bukadar heyecanlıyım galiba
[silindi] Bebisinannesi23 Awox diye bir marka varmış sadece eczanede. Hiç duymadım adını İnşallah saçma bişey değildirr 🫢
[silindi] Malesef çıkmadı kızlar, eczacıya sordum döngün sabit 28 gün değilse şimdi çıkmaz , 32 güne göre hesaplarsan 10 gün var daha bat a dedi