Merve_bk Lahinnn bugün onu da deniycem normal değil derken çoğu kişi bu haftalardaa aynı durumdaymış 😪 normal gibi duruyor bu Ata’da sitede çok geçmiş olsun eabbim şifa versin
Lahinnn Merve_bk amin kuzum 48 saat uyumadım hıc dıyorsun ondan dedım normal degıl dıye hormonlarına falan baktır baska bısey mı var acaba dye hanı 48 saat ıcınde hıc mı uyuyamadım ıkı -uç saat de olsa
Lahinnn Merve_bk amin sana da allahtan sıfa dılıyorum duayı dene ınsallah faydası olur ayetel kursı fatıha nas felak okuyan youtubeda vıdeolar var dalıyorsun dınleyınce
Gulcn_54 Eftalya2022 amin inşallah doğum korkum var benımde ama uyku problemim yok şuan 33 haftalığım 😇
Merve_bk Gulcn_54 Maşallah 🧿 inşallah hiç olmaz. Doğum korkusu bendede var hemde çok ama sıkıcaz dişimizi eğer bi sıkıntı olmazsa prenses doğum düşünüyorum araştırın sizde isterseniz
Eftalya2022 Gulcn_54 Gulcn_54 Son haftalar oluyor sanırım 😍 Ama geçecek Rabbimin izniyle bebeklerimizi kucağımıza alınca herşeye değer diyeceğiz 😍🤗🐣💞
Gulcn_54 Merve_bk ilk defa duydum daha neler çıkartıcaklar 😅 anam usülü ben normal istiyorum ama doğum anında sezeryanada donerse allahın işi artık nasip
Merve_bk Gulcn_54 suyun gelip 4 cm açılman olunca iğne yapıp ağrımı kesiyorlar sadece ıkınıyorsun doğum sancıların ağrıların %70ini kesiyor teknoloji ilerliyor bunlar güzel şeyler insan hayatını kolaylaştıran 🫠
Momoztkn Merve_bk doğuma hazırlık Doğum yaklaştıkça uykusuzluk artıyo ve eskiye göre tık sesine uyanıyoruz çünkü bebiş doğduğunda acıktığında hemen emzirelim diye hormonlardan kaynaklı bi uyarı 😊 38+4 deyim 32 den beri böyle uykusuz geçiyo
BenEsra biruykusuzanne Pardon da seni ne ilgilendiriyor ? Ben normal doğum yapmak zorundasın mı demişim
biruykusuzanne BenEsra özellikle sormuşsun neden normal doğum düşünmüyorsun diye. Yani bu buradan bakınca niye sezeryan oluyorsun normal doğum yapsana der gibi algılanıyor… Psikolojik baskı…
BenEsra biruykusuzanne valla sana kim psikolojik baskı yapıyo bilmem de ben kimseye baskı falan yapmadım istediğimi sorarım seni ilgilendirmiyo