Sedaaa95 eda3636 Sağlıkla büyüsün inşallah😊 gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyorlarmış nasıl oluyor olmazsa ne yapıyorlar? Kaç gün oldu doğum yapalı ağrılar geçti mi? Bir tanıdığım doğum yaptım şöyle kötü böyle kötü diye anlattı baya korkumm oluştu 😔
Cunponannesi88 eda3636 bende Temmuz sonu sezeryan olucam inşallah nasıl geçti sezeryan süreci sondayı uyuştuğunuz da mı taktılar ? Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz
Buse-e27 eda3636 sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz 🙏 ameliyat esnasında herhangi bir çekiştirme vs hissettiniz mi genelde acı yok ama his var diyorlar
eda3636 Sedaaa95 Tesekkur ederim canm benm Gazı kesnlkle cıkartman şart Yoksa dogrudur cıkartmanı beklıyolar ve ona göre bişeyler yemeye baslıyorsun 16 gün oldu dogum yapalı malesef ki hala agrılarm var Dogumdan sonra hamlelkte olan catlaklarm cok agrıyor ve agır bir lohusalık depresyonu geciyrm
Sedaaa95 eda3636 En kısa sürede geçer inşallah. Doğurayım bitsin bu korku istiyorum aşırı korku oluştu bende basıl doğacak bu çocuk nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum 😔
eda3636 Sedaaa95 Ben plansız bi şeklde sezeryana alndm hic korkma bence amelyat esnasnda bol bol dua et odaklanma o bölgeye Benmde ilk gebelgmdi cok korkuyodum nasl doguracam ben bunu dıye Rabbm oyle yoluna koydu ki Sizin de mi sezeryan olucak
eda3636 Cunponannesi88 yatışım verildi Önlüğü giydim korkudan titreyerek üstümü cıkartıyorum 15 dk sonra hemsire geldi sondayı taktı uyuşuk degldm o zman sonrasnda sandalye bindim amelyathaneye gectm bi kac bilgi aldkttan sonra masaya otrdm Yarm epidural anestezi olacagnı anlattı anestezi uzmanı Ve belim den bi iğne yapcagını hic hareket etmemem gerektiğini soyledi İğne cok ince bi yapıda belime iğneyi yaparken ben kendmi kastm ve işlen başarısız oldu O yuzden sakn kendnizi kasmayn bi an önce olsun bitsin İğneden sonrası 15 dk içinde cocugum kollarmda oldu 16 gün oldu dogum yapalı su an sadece hafif agrlarm var Ve depresyon gecyrm lohusalktan kaynaklı
eda3636 Sedaaa95 Keske de su an diyorum normal yapsaymısım Sezeryan guzel sancsnz agrısız alyrsn yavrunu kucagna ama eve geldkten sonrası agrılarn başlıyor ben 16 gun oldu hala daha sezeryan bölgeme dokunamyrm
Melisa0002 Bende zorunlu sezeryan. Bilmiyorum, beldenmi uyuştursunlar yoksa derin uyku mu seçeyim. Korkuyorum açıkcası… Sonra ki, bel ağrısı, zorluklar, gözümde şuan
eda3636 Melisa0002 Melisa0002 Bi daha sezeryan olursam komple uyuşturmalarnı istiycem epidural de beldeki yapılan iğnenim etkisi kalıyor hala belim cok agrıyor
Sedaaa95 eda3636 Yapabileceğimi bilsem yaparım ama yapamayacağımı biliyorum. Aşırı korkum var 21. Haftaya giriyorum yarın şimdiden böyleyim ben😔
eda3636 Sedaaa95 Doktor bana panik atağın mı var dedi senin evet dedm raporlarm da vardı O yuzden hic normal dogum onermedi bana Cok korkmanza gerek yok rabbm oyle yoluna koyuyor ki Sağ salm kucagnza alın inşlh Ama normali en guzelyms bunu gec oldu anlamam
eda3636 Busarsl Cok cok tesekkur ederim Allah razı olsun Bana da dua edin olur mu dogum sonrası depresyona girmiş durumdaym
Sedaaa95 eda3636 inşallah bir an önce doğurayım bitsin bu korku. Sizde en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah