benimmdunyamm Snms17 ince dişli taraga ip geçirin banyoda saçlarınızı tarayın bir sürü düşer ama yine de ilaç kullanmanız lazım yoksa yumurtlar sen bir doktoruna sor
Denizovski Snms17 Eşinizin traş köpüğünü bolca saçınıza sıkın bekleyin havasız kalınca ölüyorlar. Daha sonra yumurtaları için de sirke uygulayın biraz bekleyin bit tarağıyla iyice tarayın. Lavanta yağı veya nane yağı bulabilirseniz onu da sürmeniz etkili olacaktır.
Sehrbnon12 Snms17 canım elma sirkesine biraz tuz koy saçına sık ve ovala ovala 3 4 dk bekle ve tarakla cıkar temizlenir canım merak etme
MDeniz42 Snms17 inşallah bitkisel çözüm çıkar ama sanmıyorum ya sıfıra vuracaksın ya da şampuan veya öldürücü madde. Tek tarama ile hayatta bitmez bit temizlenir yumurtası kalır ve çok hızlı artar zaman geçirmeden doktora git
sherwoodTR Snms17 paranit sprey al ama diplere sıkma. Saç zaten ölü hücre. Kimyasalları saç diplerine değdirmediğin sürece sorun yok. Paranit tek çözüm yolu. Bana da birkaç defa öğrencilerimden bit geçti. Envai çeşit şampuan kullandım fayda etmedi. Paranit sprey kesin çözüm
Snms17 Kızlar dermatoloğa gittim, hamilelerin kullana bileceği şampuan verdi. Kendi doktorumda kullanmayı onayladı. Bir kere şampuanı kullandım ve bitti Allah’a şükür. Nereden geldi bulaştı anlamadım gitti 🤦🏻♀️
Mery_44 Snms17 sirke dök bekle hem sana da bebegin ede zarar vermez sonra yıka ince Bi tarakla tara sacını