Seymadige Kizlar 34 uncu haftamdayim goguslerim hala kucuk uclari cok karardi goruntu olarak degisti ama hic buyumedi. Doktora sordum sutum gelir mi diye gelir dedi boyutuyla sutun alakasi yok dedi benimle ayni durumda olan varmi? :/
gurbetcianne97 Seymadige boyununun sütle alakası yok canım. Çoook büyük memeli olup sütü olmayan da var küçük memeleri olup çok sütü olan da. O konuda canını sıkma lütfen herkesin memesi kocaman olacak diye birşey yok🥰
Laylaycizi_96 Seymadige benim gögüslerim kucuk ama sütüm oluyor boyutu ile alakası yok takma kafana annen sütlüyse senin de olur
Benjaminannesi Seymadige 75 beden giyiniyorum bacım ben yetmişbeeeeş cenab-ı hak kadin olduğumdan şüphe duymuyim diye iki kayısı verip göndermiş kim hakkımi yedi benim söyleyin 😂😂😂😂😂
litfenama Seymadige keşke sizinle aynı durumda olsam. Göğüsleri baya küçük bir arkadaşım 2 yıl emzirdi. Benim bu kadar büyüdü mesela ama olmayabilir. Göğüs yapısıyla hiç alakalı olmuyor.
Seymadige gurbetcianne97 bende oyle dusunuyorum ama pskolojik olarak rahatlamak istedim bunu duyduguma sevindim tesekkurler canim 😌
MeriHera Benjaminannesi 😄 benimde beden 75 ama kup büyük hakkın bana gelmiş olabilir bacım, Nadide Sultan gibi dolaşıyorum ortada inşallah emerde ufalırlar biraz büyük olması çokta iyi değil bence 😄
Bekleyenler Benjaminannesi ben yemedim o kesin. Minicik benim de. 1 kızı. Var emzirirken falan büyür diye düşündüm malesef 🤷♀️🙂
ramonun_annesi Benjaminannesi 😂😂 benimde yok napak estetik mi olak dümdüz beden biraz büyüdü gibi azıcık 🤭🤭🤣🤣
Htc_snn Seymadige bnde endişeliyim hala aynı bnmde küçük büyümedi ama denilene göre sitün boyutla alakası yok
Benjaminannesi Umay255 ahshaha maşallah hakkımı yiyeni buldum Allah dağıtırken önüme gectin değil mi hainnnn😂😂😂😂😂
AsliMaY Seymadige canım 48 50 kilolarda minyon bi kadınim goguslerimde büyük sayilmaz ama 2 evladimida doyasıya emzirdim ikiside tosun gibiydiler maşallah eltimin göğüsleri afedersiniz kafam kadar ama sütü az olurdu hep yaramazdi yani boyutuyla hiç alakası yok sütün tamamen bol bol emzirmekle alakalı sadece emzirin gerisi gelecek kendiliğinden merak etmeyin 🥰
Umay255 Benjaminannesi hahaaa tabikide 🤣🤣 baktım sen gecicen önce ben geçtim ayy kız ilk defa büyük oldu 🤣🤣 çok farklı birşey arada daraliyorum bu büyük memisliler gibi bnde dolgusuz giydim çok heycanliydi 😘😘
Benjaminannesi Umay255 ahshhaha tükürüğüm boğazımda kaldı deli memişlere dikkat et bari dolgusuz dolaşıyorlar ne güzel 😂😂😂😂
Benjaminannesi MeriHera ajshaa hafif büyük olsaydı da 75 beden olup nasil büyük oluyor yahu tahtanın bile engebesi var bunun yok 😂😂😂
Benjaminannesi Bekleyenler hahshhaa çok güldüm valla evlendim olmadi hamile kaldım yine olmadı yani bu memislerim içe doğru mu büyüyor anlamadım ki 😂
Umay255 Benjaminannesi 🤣🤣🤣 napim kız 30 yaşında ilk defa böyle oldu bana kalsa evde salcam mutlu oluyom karnımdan çok o güzel ayyy inşallah hep böyle kalırım çok amin