Seymaatas Kızlar ben 26+6 dayım ve daha 1.5 kilo aldım. Doktor kızdı nasıl kilo alacağım?? Her şeyi yememe rağmen alamıyorum kilo her sabah tartılıyorum acaba aldım mı diye 😥
kahvesever__ Seymaatas senin almana gerek yok ki bebeğin aldın yeter ben de 30 haftama kadar hiç almadım sonra 8 kilo aldım
Boniboncuk Seymaatas herşeyi değil bebeginize ve kendinize faydalı olan seyleri yemelisiniz Onun dışında omega 3 kullanabilirsiniz doktorunuzun onayıyla Kilo almanız onemlı değil Bebeginizin kılo alması ve sağlıklı olması onemlı bence
[silindi] Seymaatas 21+5 5 kilo almışım. 59 kiloyum. Son aylar ne yapacapım bilmiyorum günde 1 kilo alırım 😂😂😂 Hesapta dikkat edecektim
nurnur13 Seymaatas 30+5 5 kilo aldım o da son 2 ay içinde sadece, sen de bu zamandan sonra alırsın artık yavaş yavaş zaten yemesen de ödemden alıyorsun
Dugmeninannesi2022 36+1 iz oğlumla 5. Aya kadar 10 kilo kadar aldım 57 ile kaldım şuan 70 kiloyum 7. Aydan bu yana doğuma sayılı gün kaldı benim kilo alisim durdu gibi ama maşallah oğlum 3.000 kg ya geldi
Mimaranne33 32+3 olduk ve şimdiye kadar dikkat etmeye çalışarak geldim 7-8 kilo aldım. bakalım son zamanlar daha hızlı kilo alınıyor ne olacak 🤭