kubumom glsmsny ah neler yapıyorum ben . Ananas yiyorum, hurma yiyorum hurma yiyorum. Sıcak suya oturdum, squat yapıyorum günlük ev işlerini yapıyorum yaparken otur kalk yapıyorum.. 😁 daha da gelmiyor
glsmsny kubumom ben doğurdum cok şükür 4 saatte normal doğum oldu hastaneden yazıyorum belkı fıkır olur dıye doğumumu paylaşmak ıstedım🙈sabah sancım ve suyum geldı azcık sancıları evde bekledım duşa gırdım sıklstı. Sonra hastaneye geldık yatış yaptılar sunı sancı verdiler. Kendı sancım az dıye. Allah herkese nasıp etsın. Rabbım herkese kolaylık versın.darısı sıze ınsallh. ( benım doğumumu kolaylaştıran dün doktor kontrolü oldu. Elle oynadı açtı orayı. Ben de evde skuat yaptım sureklı ılık duşa gırdım ama bazen onlar da işe yaramıyor vakıt saat gelmesı gerekıyor☺️
kubumom glsmsny gözünüz Aydın Hayırlı evlat olsun inşallah benim geçen haftadan beri 3 kere alttan muayenem oldu henüz ilerlemedi açılma 😁 dediğiniz gibi vaktinin gelmesi gerekiyor sanırım bekliyorum inşallah bana da nasip olur doğurdum demek
glsmsny kubumom evet maalesef gelmeyince gelmıyor. Hayırlısı ıle kucağınıza alırsınız sizde inşallah ☺️Cok teşekkür ederim
Cokomik Sfyb valla benim bı belirtim yoktu hatta sabah kontrol um vardı doktor bekliycez gelene kadar demisti gece suyum geldi belirti sayilacaksa sadece sabah şunu demiştim bugün çok hafifim sanki hiç hamile değilim gibi demiştim o kadar