Edabykl acemianneee_31 24+3 olduk cok şükür ilk 4 ay kustum yuzumdeki damarlar catladi hep mahfoldum hic gecmicek sandim ama gecti suan rahatim dogursam bide kavussam anca olucak 🤭🥰😂
Edabykl acemianneee_31 oyle yapıyorum valla suan cok iyiyim insallah bidaha mide bulantisi yasamam 🙈😂
ikramomm acemianneee_31 perşembe randevum 2 haftadır gitmiyorum en son gittiğimde girdim her şey yolundaydı ☺️
ReyhanOzer0 acemianneee_31 38+4 önümüzdeki salı sezaryanım var dua edin lütfen iyi geçsin bir küçük oğlum daha var inşallah kolay bir şekilde acısız kazasız belasız sagliklica atlatırım kızlar ilk sezaryanım bide korkuyorum ister istemez😔
Sumeyyeabdi acemianneee_31 degilmi evet zaman cok cabuk geçiyor bi bakmissin gelmiş inşallah sağlıcakla kucağıniza alin bebeğinizi ☺️🤲
Aysh89 31+3 iri turpumla ama bişey hissedip anlamıyorum işkence çocuk belki kıyafetleri yıkarken sarar heycan
Aysh89 acemianneee_31 sabah randevum var sonrasında kişisel malzemelerini ve çamaşır sabunu alıp başlayacağım eşimde Türkiye de alış verişe yolladım eksikler için gelsin kalanıda yıkıycam
northandmother Nihal-can yaa ne güzel 🥰 sezeryan mı normal mi belli mi benim ilk gebeligim de pek bilgim yok bu gün verme konusunda 😅