acemimom1 Hanımlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız 🤔 kilo alana ayrı toplum baskısı almayana ayrı bıktım yahu 🤦🏻♀️
Zenan58 31+6 oldum 62 kilo 48 hamile kaldım 14 kilo aldım bebiş 1 hafta önce gittim 2000 kilo dedi doktor
Duyguuuu0 acemimom1 35+1 haftalık hamileyim 49 ile hamile kaldım toplam 17 kilo aldım fakat ben doktor kontrolünde fazla kilo aldım
K7b4a 35+3 olduk 50kilo ile hamile kaldım şuan 63kiloyum 13kilo aldım bu kilo meselesi herkes de farklı bence artık hamileleri bı salsınlar ya bu kadar baskı yapmak çok anlamsız 😐
paksudemirbas acemimom1 52 kiloyla hamile kaldım şuan 28+0 olduk 62 kiloyum sizler nasıl kilo almıyorsunuz ya🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yunni paksudemirbas bazılarında aşerme oluyor o yüzden alamıyo bende öyle oldu şahsen sonradan yediğim zaman da bebeğe yaradı çoğu kilom fazla olduğu için iyi korudum şimdilik çok şükür 😀
-GeceYarisi- paksudemirbas 52 yle hamile kaldım ilk 4 ay verdim sonradan almaya basladim su an 29+5 haftaligiz 58 kilo olmuşum hic almicam diye korkmuştum ama bu ay sadece 1 kilo almışım normal mi ki
Edahoso acemimom1 kilo almayan biri olarak ilk 4 ay hiç kilo almadım 4 den sonra bir aldım 😂😂 62 ile hamile kaldım 80 dim en son inşallah daha da yükselmemiştir 😂 tam 37 ye girdiğimde kontrole gitmiştim bebekte 2.975 di 🥲 bu kiloya bebeğin 5 kilo olması lazımdı 😂😂