Gulcangzl16 Ulviyedikiscioglu canım bende geçen hafta öyle öğrendim. Silikti sonda hemen kan verdim hamile olduğumu öğrendim
MucizeAnnesi3545 Mylife1 canım ovülasyon testleri zaten hep silik cıkar. İkiside aynı koyulukta olursa yumurtlama zamanı hariç o zman gebelik gösterir.
Fatmametin1999 MucizeAnnesi3545 MucizeAnnesi3545 canım ben Sabah bugün LH testi yaptım ovulasyon yani çift çizgi ikisi de kırmızı çıktı yumurtlama gibi aynı ama ben geçen ekimin 13 de yumurtlamiştim bu gebelik olabilir mi bu arada Adetime 7gün varr
Rabiaa_klcc Arkadaslar benimde adetime 5 gun kala ovulasyon testi yaptım ikiside koyu cıktı fakat 3 gun kala tekrar yaptım silik cıktı gebelik belirtilerlde var ama gebemihim sizce
MucizeAnnesi3545 Fatmametin1999 yani henüz erken gebelik demek için ama adete kadar aynı şekilde cıkarsa yani iki çizgide kırmızı o zman olabilir cnm
Fatmametin1999 Mucizebebegim3 Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı ben iki gün önce ovulasyon testi yaptım ikisi de kırmızı çıktı aynı kollukta ama bugün adet oldum ama adet günüme daha 5 gün var 3 Kasım adet tarihim hamile olmuş olabilir miyim bu arada yumurtlama tarihim 13 Ekim geçti yani
Mucizebebegim3 Fatmametin1999 ustune gorme olayida yasiyor olablirsin tatlim kimyasalda bilemedm sen en iyisi kan tahlili ver .erkende olmussun ustelik .BILEMEDM
Fatmametin1999 Mucizebebegim3 bugün adetimin 3gunu canım üstüne görme dedikleri şey nasıl bişey kaç gün sürüyor fln anlata bilir mısın
Burcak_isa Mylife1 ben adetime5 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı 2 haftalık hamile.oldugumu öğrenmiştim şuan 30.haftamdayim .Büyük.ihtimal sende hamilesin.silik.cikmasinin sebebi bebeğin daha küçük olmasından kaynakli
Mucizebebegim3 Fatmametin1999 adet doneminde cok az kanama yasiyorsn 3 gunse 1 gun 5 gunse 2 gun falan ..Sonra duuryormus adet ustune gorme diyorlar .Adetine yakin dollenme olmus olablir gbi birsey
Fatmametin1999 Mucizebebegim3 anladım canım sağol cevapin için birde soğan kür yapıyorlarmış hamile kalmak için bir fikriniz var mı acaba 😊
Mucizebebegim3 Fatmametin1999 kesinlikle cokn faydasi oldugunu duydum bak sogan la sutu kaynatip bir legene koyuyorlarmis ilkken uzerine oturup uzerien bir carsaf atip bekliyormussun cok iyi geliyormus birde sabahlari ac karnina sogan suyu icmek ici temizliyor hamilelikde faydasi varmis
Meliscan kutolg gebelik testi mi yaptınız bnde bugun yaptım normalde bugun adet olmam lazım en geç yarın.. yaptım gebelik testi yok denecek kadar silikti kan vermeye saglık ocağına gittim 9 ve 10 arası kan alınıyormuş öğrenemedim geç kalmışım yani
Mucizebebegim3 Fatmametin1999 Allahim yuzune baksin insallah canim rabbim tum.nimetlerin siafssini san aisteyen herkese versin 🙏 Saglikli bir evladn olsn insallah🥰🙏