Asil_hatun Kızlar Eylül yada ecrin düşünüyordum çevremde çok Eylül var ecrinde kararsizim buna benzer tavsiyelerinizj bekliyorum başka ne olabilir
Aslhnklk Asil_hatun Ezgi Ezra Eslem Yani ben sizin dediklerinize yakın buldum isim olarak siz ne düşünürsünüz bilemiyorum😊 Kız ismi çok zor beğeniyo ya erkek olsa beğenmiştik şimdiye😂
Nazenin1551 Asil_hatun Zümra Nursima Mihrace Aybüke Elvin Meva Hafsa Sare Erva Aybüke Feyza Hüsna betül Sevde
Ayseee60 Sizdede seçenekler çok fazlaydı 6. Ayın sonunda anca karar verebildim. Seçeneklerimi yazayım belki size fikir olur. Neva Mihra Gülce Birce Alin En son İkra isminde karar kıldık ❤️
Beymin Ben Alina koyacağım canım. Onun dışında Asya, Aden, Alya, Ala, Eliz,Nisa hoşuma gidenler isimler arasındaydı.
Fprtkl Ayy bende çok kararsızım 🙈 Bikaç fikir var aslında ama Kur’an Kerim’de geçen bı isim olsun istiyorum hemde modern dursun İki isim koymayı da düşündüm fakat soyad uzun olunca bilemedim 🤭
Ayseee60 Fprtkl bende öyle olsun istedim Neva ve İkra Kuran da geçtiği için ikisinden birini koymak istedim ve İkra seçtim bir kızım olursa onuda Neva koymak istiyorum hem Kuranda geçiyor hem anlamları çok guzel ❤️
Ayseee60 Ddeva123 evet okunuş guzel ama dinen caiz olmayan isimler arasında araştırırsanız anlarsınız