MerveEbru 75 yaptırmıştım sınırda çıktı şimdi doktorum 100 gr istedi kesinleşsin diye. Bebeğe zararı dokunur mu kızlar?
Happy_mami MerveEbru hiç bir sorun olmaz Zaten bebeğe bir şey olmasın diye ikinci kez kesinleştirmek amacı ile yapılıyor
elf_06 MerveEbru benim de 50 gr şüpheli çıkmıştı 100 gr yaptırdım sorun olmadı hemde içim rahat etti yani var mı yok mu diye düşünmektense yaptırmayı seçtim
Gler MerveEbru ilk 50 gr yüklendi daha sonra gebelik sekeri cikinca 100 gr daha ictim ve insülin baslandı içmesi cok zor yalnz
MerveEbru elf_06 bebeğinizde herhangi bi sorun olmadı değil mi? Bebeğiniz kız mıydı erkek mi? Kız bebeklerin şeker yüklemesinden daha çok etkilendiğini duydum da
MerveEbru elf_06 teşekkür ederim 🙏🏻 Yaptırmaktan vazgeçmiştim bisi olur korkusuyla ama emin olmak adına yaptırmak en iyisi
Alparslaninanneesii MerveEbru merhabalar n’aptınız acaba? 75 gr yükledim düşük çıkınca 100 gr bakmak istediler bi problem oldu mu acaba?
benimbebegimm Alparslaninanneesii merhaba yazınız çok eski ama banada dr tekrar yapmak istedi. 16. Haftada yapmıştı ilkini 75g çünkü gebelik öncesinde insülin direnci vardı ama sorun çıkmadı sonuçlarıım iyiydi. Şimdi 27. Haftada testi tekrar yapnak istiyor çok kararsızım korkuyorum ne yapacağım şaşırdım sorunca rutin olduğunu zararsız olduğunu söylüyor