Sinmalts Merhabalar devlet Hastanesi’nde kaçıncı hastada nts baktırıyorlar bilgisi olanlar yazabilir mi ☺️
Sinmalts ArasBulutun_annesi Ankara şehir Hastanesi’ne gidiyorum bugün muayenem verdi 32 haftaligim doktor 36 dan sonra nts ye girmeye basla dedi benimde kafam karıştı
Serap-Yigit Sinmalts ben özelde de öyle yaptım. Doktorum 37 ye girince çağırdı nst için. Ama giremeden doğurdum 2 gün önce 😂
ArasBulutun_annesi Sinmalts bn iki gun önce gttm ilk kez grdim nst ye 32 haftalığım şuan oda hafif sancm vardı artık iki haftada bi girersn dedi nst ye
Sinmalts Serap-Yigit sağlıkla büyüsün bebiş inşallah kurtulmussun ☺️ kaç haftalık doğdu birde kız mı bebiş
Sinmalts Eylul2019 34. Haftada gideceğim tekrar kontrol için 34 de nts ye gir demedi nts ye girmeden önce şekerli çikolatalı şeyler yemeye gerek var mı
Serap-Yigit Sinmalts Allah razı olsun. 37. Haftada doğdu tam girer girmez. Erkek 8 yaşında ❤️Hepimizin evlatları sağlıklı olsun inşallah 😘
Denizalyaz 32 haftalıkken gittim hastaneye gebeliğim normal şuan 2 hafta sonrasina gel nts ye dediler