Cikrikci edis22 amin inşallah teşekkür ederim bebeğim 2.500 kg doğdu küvezde kalmadı çok şükür kilosunun iyi olduğunu söyledi doktorumuz zamanında gelir inşallah endişe etmeyin herşey olacağına varıyor çünkü benim nstde hiç sancım çıkmadı
Cikrikci Unutkananne inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benimki 36. Haftayı bile bekleyemedi ama sağlıklı çok şükür inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🤲🥰
benimmdunyamm Cikrikci hayırlı uğurlu olsun canım 🥰Allah analı babalı büyütsün bebeğin kuveze girmedi dimi
Renginveannesi_ Cikrikci amin Allah razı olsun canım inşallah yazarım Allah’ın izniyle 🤲🏻❤️🌸 sağlıcakla kalın 🧿
Cikrikci aaycasmsk yürürken baskı oluyordu bende sanki büyük tuvaletim varmış gibi bi hissiyat olmuştu
Cyln_1 Bereeeeen3 benimde hep asagida olduğunu söylüyorlar geçen hafta az bir kanamam oldu ama devamı gelmedi nst de sancım çıkmıyor 32 haftalığım bende ara ara karın ağrılarım oluyor
Cikrikci Bereeeeen3 28.haftada baş aşağı inmişti bebek ama risk vs gözükmüyordu sancı falan da yoktu hiç bir anda suyum geldi ve ertesi gün sabaha karşı doğurdum.
Bereeeeen3 Cyln_1 karnının ve midenin arasında bosluk hissediyomusun canım? Benim midemde baskı vardı ama suan yok yani hissediyorum artık aşaya dogru hareketleri 🥺