_tulayb26 ben 2 yil evvel ilk dogumumu orada yaptim ceyhun ates ile. Kesinlikle normal dogum yanlisi degiller. Sezaryan diye diretmekten baska bisey yapmadilar en son bebegin kalbi durabilir bak nabzi dusebilie acilman ilerlemiyor 3 cm den öte gitmedi bunca saat dediler ben 17 saat sanci cektim iste bi 17 saat daha beklesen de acilmam ilerlemeyeck dediler en son tamam bebege bisey olmasin dedim sonda takildi ameliyat oldum dogum bitti isitme testine gittigimde ebem ile karsilastim bana donup senin sondani takarken acilmak 6 cm di neden sezaryan oldun sen gayette normal dogururdun bende sen sezaryani sectin diye düşündüm dedi o an dunyalar basima yikildi
Odalar ayri rezalet zaten banyoyu bile kullanamadik sular akmiyor tuvaletleti tikanmis binbir cesit rezillik yasadim 2 gece resmen ha birde 3.500e anlastik sogumdan 4 hafya evvel ve bize cikista 5.500 istediler sok oldum hayir kabul etmiyorum siz bana 3.5 dediniz kagita bu fiyati siz yazdiniz dedim ee iste siz spinal olmussunuz onun parasi serum parasi yok özel oda parasi bilmem ne dediler. Siz ne saçmalıyorsunuz dedim ben genel anestezi oldum ama sistemlerinde spinal yaziyormus extra 1000 ona yazmislar yok ben özel oda istemişim ona 1.000 yazmislar dedim neresi özeldi ya hepsi ayni oda sanki bana suit verdiniz. Birde agrim var diye extra agei kesici istemisim extra serum parasi 500 yazmislar cingari cikarttim vallahi orada baslarim yapacaginiz ise diye kagidi verdim ellerine siz bana 3.5 dediniz diye tamam o zaman 3.5 verin cikin gidin dediler ke.ne tuttururlarsa o bacim…
Şuan medara gidiyorum o yuzden insallah burada memnun kalirim