bsra-25 Senaturk o sıkıntı bende de var inan ki ☺️ fatih caddesinin alt tarafında oturuyorum ben yeni Bağdat caddesinde adem yavuz diye de geçiyor. ☺️ Kapalı pazarın oraya 3 dk felan ☺️
Senaturk bsra-25 yaa yakin sayılırız bende istiklal caddesindeyim kapalı pazar yerine 15 20 dk falan 😊
Melikeex bsra-25 banada yakın sayılırsın canım eski fevzı cakmak lisesinin ordayım sımdı yıkıldı kent meydanı yapılacak
Senaturk Melikeex aynen canım hemen gidicem Allah razı olsun valla ikili testte az da olsa risk deyince orda oraya gittik korktuk da baya inşallah detaylıda bişey çıkmaz da hayırlısıyla 😊
Melikeex Senaturk ay hadi ınsallah ıyı haberler alırsın umarım bebıslerımızı sag salim kucagımıza alalım hayırlısıyla 🥰
Melikeex Senaturk bıde yanlıs anlamazsan instagram kullanıyomusun burda hıc arkadasım yok arkadas oluruz belki istersen burda instagram vermek yasakmı bılmıyorum ama
Senaturk Melikeex ya tam benim aklimdan geçti çekindim açıkçası çok iyi olur valla 😊 sena türkçüer özgül yazarsan çıkar canım benim adim
Melikeex bsra-25 fatih caddesinden kultur merkezi olan tarafa degılde tam tersine yuruyunce hemen onune cıkıyo yakın sayılır yani cok uzak degil
cileklicookie Eyllce bende gebzedeyim 22 haftadayim 1 kizim var buda kiz insallah Ilk dogumu yuzyilda yaptim memnun kalmadim suan medara gidiyorum müge emeksize
_tulayb26 cileklicookie merhaba bende Gebze’de oturuyorum yüzyıla gidiyorum da ne zaman doğum yaptınız neden memnun kalmadınız anlatır mısınız ona göre bende doğuma hastane değişikliği yapayım