Elifderin34 Okyanus1 kore severmisiniz bilmem ama dramatik çok dayanbilirim derseniz duyulmayanlar diye dizi var küçük çocuklara tacizi anlatıyor ben ağlamıştım :)
Asil_hatun Okyanus1 muhteşem yüzyıl a başladım final ettim muhteşem yüzyıl kösem izliyorum simdi ziraa ben öyle uygun gördüm (izleyenler anladi bile 🤣🤣)
Ecceee Okyanus1 neyi tavsiye etmeyeceğimi söyleyeceğim öncelikle; netflixte yakamoz var Kıvanç Tatlıtuğ başrolünde..hamileyseniz kesinlikle izlememelisiniz, benim çok içim karardı ve kendimi kötü hissetmeme neden oldu
_merii4 Okyanus1 stranger things var netflixte 4 sezon ve çok güzel bi dizi onu tavsiye edebilirim kore olarak vincenzo var onu da tavsiye ederim
Okyanus1 _merii4 stranger things izledim canım çok güzeldi ama diğerini listeme alacağım teşekkür ederim ☺️
hurrem_sultan Netflix te uzay yolcuları diye bi film var çok güzel normalde uzaya pek merağım yok ama bu film baya iyiydi
Asil_hatun Okyanus1 senmi benmi hep görürdüm bu arkqdaslqrim izlerdi ben izlemezdim kac yildir final olmuş şimdi yeni başladım tiktokta falan editlerini gördüm öyle başladım