BRUTAL-BETTY Larakaya canım Instagram da isimlerin gerçek anlamları diye bir sayfa var oraya bak istersen elisa anlamı cennet ile alakalı değil miş
Larakaya BRUTAL-BETTY evet bende yeni öğrendim ve çok şaşırdım ben cennette bekleyen melek demekmiş bide Hz. Zekeriya"nin hanımının adiymis diye biliyordum
N_e_s_e berceste5155 evet ya bide kendilerini kaptirmislar inaniyolar sırf kulağa hoş geliyor diye bu kadar asırdır millet koymamış şimdi mi moda oldu
berceste5155 N_e_s_e kaynağını araştırsalar yeter bir isme cenetin kapısı diyor mesala cennetin kapılarının isimleri ne diye insan bir bakmaz mı yahu bugüne kadar bilinmeyen kapı bu gün hangi rivayetle ortaya çıkmış olabilir
SimayeceninAnnesi BRUTAL-BETTY simay ece kesin karar ama pera olarak cok gidip geldim ece yerine düşündüm eşim kabul etmedi
Tueaksy BRUTAL-BETTY çok isim baktım araştırdım ama hep anlamlari değişikti. Bizde Zeynep Alya koymaya karar verdik 🥰
perim93 BRUTAL-BETTY ilk kızım Aden Lisa doğacak olan da tabi hanfendi gelirse Asel lina olacak Allah ’ın izniyle🤭😊
Beyza001 BRUTAL-BETTY adı üzerinde canım ad kavmi diyorsun ad la aden bir mi? Ayriyeten diyaneti arayıp bununla ilgili bilgi aldık ve her hangi bir problem olmadığı aden isminin caiz olduğu fetvası verildi