Ummu_gulsevinc Kizlar huysuz bacak sendromu yaşayan varmı bende var ve hamileliğimde bu fazlalaştı bu durumu yaşayan varmı varsa ne önerirsiniz ne iyi geliyor gece uyutmuyor beni 😥
Minikfil Ummu_gulsevinc ben ve gerçekten son bir haftadır sizinle aynı durumdayım , uyuduğum uykudan asla bişey anlamıyorum sürekli bacaklarımı sallıyorum çat çıt sesler geliyor bacaklarımdan 🙄🥹 bacağımın arasına yastık alarak uyumaya başladım
Fatma-onal Ummu_gulsevinc bende de var doktora gitmiştim soğuk uygula ağrıyan yerin üstüne demişti onun harici eşime masaj yaptırıyorum geçmiyor o anlık rahatlatıyor bacağımın arasına yastık koyuyorum biraz rahatlatıyor
Ozel92 Ummu_gulsevinc merhaba benim yıllardır var maalesef tedavi için çok şey denedim en etkili ılan akupunktur oldu. Gebelikte ilacı bıraktığım için ciddi artış oldu ben de su an cekiyorum ama at kestanesi kremi var Dr C Tuna nın o geçici de olsa çok iyi geliyor onu kullanıyorum Allah şifa versin
Bebisinannesi23 Ummu_gulsevinc bende de var malesef ama daha kesin bi çözüm bulamadım bazen çok daraldığım zamanlarda buz gibi suyla yıkıyorum yüzümü , kollarımı bacaklarımı öyle biraz üşüyorum sonra yatağa girince uykum geliyor ve dalıyorum uykuya 🤷♀️
Ummu_gulsevinc Minikfil gece resmen zıplatıyor beni uykumdan sürekli ayaklarımı bir oraya bir buraya atıp duruyorum 😥
Zeynephze Bende de var çok kötü bişey ya😑 gece çok uykum oluyor uyuyamıyorum ama bi yöntem buldum soğuk suyla bacaklarımı ayaklarımı yıkıyorum hemen yatağa gelip gözlerimi kapatıyorum uyuyorum öyle😅
Bebisinannesi23 Ummu_gulsevinc benimde babamda var ve halalarımın hepsinde 4 kardeşiz ve bende var sadece 😭
Elibo Ummu_gulsevinc yastıgımına ve yatagıma sabun koydum ve her gece yatarken beld2n aşagımı sabunlayıp ılıkdan azıcık sıcak suyla yıkayıp yatıyorum sabaha kadar uyuyorum ama yapmassam maalesef uyuyamıyorum tavsıye ederım
Elibo Ummu_gulsevinc evet benımki gebelikle alakalı değildi öncesindede vardı ve nöröpatik ilaç kullanıyordum ama tedavilerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Siyah hardal tohumu kullandım onuda gebe olunca bırakmak zorunda kaldım. İnternete yazdım dediğim yöntemi buldum 4 aydır cok rahatım. Bana magnezyum falan işe yaramamıstı.
tugbamommm Ummu_gulsevinc benimde 1-2 haftadır öyleydi çıldırıyordum bacaklarımı kopartasım geliyordu magnezyum verdi doktor çok şükür işe yaradı gibi
Saaki Ummu_gulsevinc hamilelikte oldu bende de sürekli geriliyor ayaklarim kasılıyor bacağım magnezyum vermişti doktor iyi geliyordu doğum yapınca magnezyumu bıraktım şuan yine arada oluyor