Deletedmom_12 Duyguhas19 ikk dusuk yaptigimda doktoru dinlemeden korunmadan hemen diger ay kaldim ama yine dusikle sonuclandi saglkksizdi 😔 sonra 3 ay korundum elhamdulillah oglumla 13 haftaya gircez
Deletedmom_12 Duyguhas19 lutfen 3 ay rahmini dinlendir kendini yorma ben cok kotu seyler yasadim sen yasama
Duyguhas19 Deletedmom_12 benimde kese düştü sadece. 6 7 haftalıkta düşük yaptım. Doktor korunmadan devam edebilirsin dedi
Duyguhas19 Deletedmom_12 benimde kese düştü sadece. 6 7 haftalıkta düşük yaptım. Doktor korunmadan devam edebilirsin dedi
Babynatv Duyguhas19 ben 4 aylık hamileyken kız bebeğimin kalbi durmustu 2 buçuk ay sonra da hamile kaldım şuan 3 haftaligiz çok küçüğüz daha ama doktorum Haziran sonuna doğru olmasını istemişti ben çok istediğim için dayanamadım 😢
symatk Bende düşük ve kürtaj olalı 4 ay oldu 2 ay korundum bu ay günaşırı yaptık âdet oldum bakalım önümüzdeki aya Allah Kerim 🤲🏻
Duyguhas19 BBuseY benimde kese düştü sadece. 6 7 haftalıkta düşük yaptım. Doktor korunmadan devam edebilirsin dedi ama