Emine4280 Merhaba , 25 haftalık gebeyim sizin gebelik nasıl gidiyor kizlar . Benim bir kaç gündür ara ara bel ağrısı ve kasıklarımda baskı oligor normalmi ya
Hatice2323 Emine4280 benimde 26. Hafta kasik ağrısı bende de var ve hareketleri daha net ve sert oldu çok şükür başkada sıkıntı yok
Yigitduru Emine4280 bende 25 haftalığım bi aydır ysklaşık uyku problemim var gece kaçta yatarsam yatayım 7 8 kalkıyorum
Alyabebekkkk Bende yarın 26 haftalık oluyorum canm benim de kasıklarım ağrıyor bazen ayağımın uzerine zor basıyorum,iştahım da baya açıldı 🤭 hareketlerinide daha net hissetmeye başladım 🙃🥰
Sinemurey 26 bitmek üzere aşırı ayaklarım yanıyor tabanlarım acıyo gezindiğim zaman şişmeye başlıyor yürüyüş öneriliyor ama bi de onu yapsam hiç kalkamam heralde
berilzumrut511 27 haftalığım suyumuzda azalma var 😢 3 gün sonra tekrar gidicem bide ultrasonda bebeğin hep sırtı dönük sizinde öyle mi
tatliiannnee berilzumrut511 gecmıs olsun havuc yiyin yada suyunu ıcın suyu dengelıor benım bebegım de sırtı donuk
AleynaaS berilzumrut511 ya o bende de öyle en son 12 haftalikken gördük yüzünü, 27 haftamiz bitecek daha da göstermedi 🤦🏻♀️ perşembe kontrole gtcez insllh gösterir diorum walla yoksa doğunca da ancak gorcez gbi
MerveEbru berilzumrut511 ben 28 haftalığım kızçem hiç dönmüyor suratını ya ultrasona gittik mi hemen poposunu çeviriyor bize 😂 yüzünü adam akıllı görmedim henüz
Emine4280 Yigitduru ben hiç kan aldırmadım . Gebelik testinde öğrendim sonra ultrason ile baktırdım .
Huser Merhaba 26+3üz bizde 🥰 Geçen gece bacak krampından bağırarak uyandım ara ara da yokluyor kramp 🙄 Onun haricinde şükür bir şikayetim yok 😍
Bayancorek Emine4280 28+0 olduk şükür iyiyiz ama benim minik tırtıl uyutmuyor beni. Sabah 6 da bile ayaktayım, çok erken başladı uykusuz bırakmaya. Doğduktan sonra da böyle mi olacak diye korkmuyor değilim. Bunada şükür tabi. 🌸🙈
Ozlemm71 Karında sertleşme yaşıyomusunz kızlar bende 10 gündr olmaya başladı. Birde cuma şeker yükleme testim var yaptırdınız mı siz? 25+4 olduk bu arada
Huser Ozlemm71 Ben 23. Haftada oldum şeker yüklemesi sınırda çıktı şekerim dikkat ediyorum yediklerime birazcık 😌🙄
Pulika Ozlemm71 ben ilk gebeliğimde yaptırmıstım ama bunda yaptırmıcam eğer cok kilo almadıysanız ve bebeğiniz de normal değerdeyse kilosu gerek yok çünkü şeker yüklemesinin bebeğe de zararı varmıs birden aç kalıp fazlasıyla şeker gönderiliyor vücuda zaten normalde de şeker zararlı ki o test iğrenç bence
Nus_12 Ozlemm71 aynen bende de oluyor ama geçiyor sonra başlarda korkmuştum ama geçiyor sonra normalmiş
Krizantemm Ozlemm71 Yorulunca oluyor. Ağrı eşlik etmiyorsa ve düzenli aralıklarla değilse çok normal canım. Rahim yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor artık 🥰
Pulika Emine4280 bende 24 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim ve oturdugumda kalkarken yaşlılar gbi kalkıyorum aynı kalça kemiklerim de agrıyor Merdiven cıkarken ve yürürken de sanki bacaklarım bitmiş gbi hissediyordum biraz biraz hareket edince acılıyor insan bence gün içinde muhakkak yürüyüş lazım artık
Eliftzcn Bende 24 haftalık hamileyim sırt ağrılarım çok fazla ve elim ayağım yanıyor geceleri sürekli kalkıp suya tutuyorum cuma günü şeker yüklemesi yaptırıcam bende 😇
Deletedmom547899 26.haftanin sonundayim.İdrar yollarında enfeksiyon ve kum var dedi doktorum benim gibi yaşayan var mı.? Bir kere antibiyotik ve fitil kullandım gecmemis.cok sık lavaboya cikiyorum beni rahatsız ediyor.enfeksiyon tehlikeli mi geçer mi ki kızlar :(
Krizantemm Deletedmom547899 Aynı şekilde. Yeni başladım antibiyotiğe geçer inşaallah ikimizin ki de. Doktorum herhangi bi tehlikeden bahsetmedi. Demek ki çoğunlukla etkilemiyor sorun olmuyor. Güzel düşün ✨
3prens71 Deletedmom547899 bende aynı sekıldeyım canım enfeksiyon vr hmde mantar olmus fıtıl krem bnada verdı dr ama sankı hıc bır ıse yaramadı gbı aşırı derecede kaşıntı ypıyor ınş bı zararı yoktur
Nus_12 Pulika aynen benim kilom da normal o yüzden yaptrmicam aşırı kilo almadım bide diyet verseler kaldramam dikkat ediyorum yememe zaten