Nesine Durduk yere kanama olması normal midir acaba bi anda kanamam oldu hastaneye gittik normal hersey doktora sordum devlet oldugu için net soruma cevap alamadım malesef neden olmus olabilir bayanlar cok korkuyorm tekrar olursa gel dedi🥺
_akalin3 Nesine benım bildiğim kadarıyla tabiki doktor değilim yani kendi bildiğimi söylüyorum ya idrar yolu enfeksıyondur dolayı olmuştur ya da rahim acılmıştır(benım kanamalarım bu ıkı sebebden olmuştu ilk gebelıkde 22 de bir 26 da bir)
Deletedmom2265 Nesine Gebelikte hiçbir kanama normal karşılanmaz iğne veya fitil birşey vermediler mi?
96esra Nesine sebepsiz kanama oluyor benimde kanamam olmuştu sürekli kontrolede gittim çok şükür hiç bisi yoktu progestan kullanmıştım kısa süre sonra bıraktım
Nesine @Deletedmom2265 hayır sadece Altan vakti nts bagladı ped verdi yarım saat bekletti kanamam durmustu yolladılar tekrar olsa gel dedi plesanta herse yolunda bebekte sıkıntı yok dedi sadece
Deletedmom2265 Nesine Siz gene de bolca istirahat edin fazla ayağa kalkmayın tekrarlarsada başka doktora gidin bence rabbim şifa versin inşallah
Nesine @Deletedmom2265 keske dinleme bilsem inanın cok ihtiyacım var malesef yarım saat gün içinde oturamıyorm kaynanamla beraber yaşıyoruz sabah ev işi ,cocukları okula bırak yemek vs derken gün bitiyo bende bitiyorum ☺️
Deletedmom2265 Nesine Herkesin hayatı kendi içinde zor ya o kadar haklısın ki belki de bu tempo sebep oldu eşinin kayınvalidenin desteği şart 🤷🏻♀️
Nezii Nesine İlişki sonrasında mı oldu ? Öyle olmadıysa bile bir süre ara verin kasılmamar tetikleyebilir çünkü:)
Nesine @Nezii afedersiniz gecesi ilişki oldu ertesi gün aksam 5te kanama oldu. İlişkiyle alakası olduğunu düşünmüyorum olsa daha erken olurdu kanama