Oznur077 Kasik ağrılarım olduğu icin hastaneye gittim suyun çok fazla dedi 1 bucuk ay çok dikkat etmen gerekiyor dinlenmen lazim dedi çok kafamı karıştırdı sindirim sistemi dedi yutkunamıyordur dedi lütfen umut olun 🥲
Ninjaturtle Oznur077 ayrintili ultrason yaptirdiniz mi ? Bi sorun olsa gorurlerdi heralde ayrintili ultrasonda.
OOzii Oznur077 benimde suyum normalden azmis ne yapcam bilmiyorm bol sıvı tüket ve dinlen dedi sizin kac haftalık benimde daha minis
Oznur077 Ninjaturtle detaylı yaptirdim evet bir sorun çıkmamıştı şimdi kendi doktoruma muyane oldum 2 hafta önden gidiyormuş su seviyesi ilerlemiş erken alabiliriz dedi 🥲
Ninjaturtle Oznur077 22.haftadayim ben bana da suyun fazla dedi bu hafta kontrolde. Bi arkadasima da suyun fazla demisti doktor 37 de aldilar o yuzden gayet saglikli bebegi. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz biz de 🙏🏼
Oznur077 OOzii benim 28 haftalık ama ultrosonda 30 haftalık görünüyor Havuç suyu tüketin faydalı olduğunu duymuştum sizin kaç haftalik
OOzii Oznur077 benim daha minnacık 13 haftalık biraz riskli geçiyor ama kanama alanim var sürekli yatıyorum dun kontrole gitmiştim
didemkaya Oznur077 benimde 26. haftada oldu hamur işi pilav ve şekerli şeyler yasakladı doktorum meyvede dahil 30. haftalara dogru normale döndü yemene dikkat etmen lazım yoksa sıkıntı