Aysbsky Ben 6+5 gebeyim çok şükür kalbini falan duydum ama 1 haftadır az az ara ara peçeteye kahverengi akıntım geldi doktora sordum olabilir yat dinlen dedi kırmızı olmayınca korkma dedi sizde yaşadınzmı
Melisakeskinn Aysbsky ben 7.haftam bitene kadar yaşadım canım hatta pembe lekelenmem oldu damla damla kan bile geldi geçti şuanda çok şükür. 2 kez proluton iğne vuruldum hala progestan hap kullanıyorum doktorun sana progestan vermedi mi
Tugcezeynep89 Aysbsky evet yaşadım yaşıyorum. Takip et kendini kırmızıya dönmez inşaallah ben kaybettim cunku
Deniz_destan_can Aysbsky benim de dün ve bugün oldu cnm 6+3 üm. Endişelenmeyi bıraktım inan ki sen de istirahat et sakin ol dua et Allah’ın izniyle birşey olmaz 🌸doktor yerleşme kanaması olabilir herşey normal dedi
Feridece28 Aysbsky evet bende bebek daha büyüktü 2 kere yaşadım ilkinde çok az pıhtı gibiydi ilaç kullandım ikinciuyi daha yeni yaşadım 6 aylık şuan o baya kandı regl gibi 4 gün hastanede yattım. Ayrıca 6 aydır ev bile süpürmüyorum çok çok dikkat etmen lazım
Aysbsky Melisakeskinn ben tüp bebekle gebe kaldım o yüzden baştan veri progestan göbekten günde iki kere ve 3 günde bi proluton iğne kalçadan vuruluyorum ama kalbim hep ağzımda
Melisakeskinn Aysbsky Sağlıklıysa yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap düşmez ama yoksa naparsan yap düşer kafan rahat olmuyor üzülüyorsun biliyorum elimizde değil. Hayırlısını iste her zaman bol bol dua et sıkı sıkı tutunsun inşallah❤️
aresinannesi1 Bende daha bugun gittim doktora dün kanamam oldu bugun kahverengiye döndü yerleşme kanaması olabilir dedi 6+0 günlük şuan çok korktum tansiyonum falan düştü ama biraz rahatladım şuan
Aysbsky aresinannesi1 bende lekenlenmeden iyice rahatsız oldum acile gittim şansıma o kadar iyi bi doktor çıktıki şansıma içim çok rahatladı kalbine dinledim şiddetli kanama geçirdiysen bi süre böyle akıntı lekenme olur dedi
aresinannesi1 Bide konuyla alakasız olacak ama sizinde karnınız mideniz agrıyor mu gebeliğin ilk haftaları diye mi bu kadar zorlanıyorum ben bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum kendimi
Aysbsky Deniz_destan_can bende bıraktım ya gerçekten Allahın bileceği iş herşey biz canımızı sıksak da sıkmasak da onun dediği olur
Aysbsky Feridece28 bende iki gün şiddetli oldu sonra ara ara lekelenme o da peçeteye o şekil oluyo koyu kahve renginde bende aslında iğne vurulduğum için 3 günden 3 güne çıkıyorum iğneye o kadar başka bişey yapmıyorum evde duşu bile 5 gün arayla ılık şekilde yapıyorum
Feridece28 Aysbsky ara ara bende de ilaç kullanırken kahverengi gelmişti, ama kırmızı olunca git ihmal etme