Mirach Yaren56 benimde geçen ay suyum fazlaydı. Şeker yüklemesi yaptırmadım.1 ay dikkat ettim tatlı yemedim hamur işi yemedim, düşmüş biraz da olsa çok şükür 🙏
moom222 Kubra_miray_szr bnde 31 haftaligim aynı şekil idrara çok gidiyorum neden acaba durmuyor çocuk baskı yapıyor sanirim
Kubra_miray_szr moom222 bende bilmiyorum öyle.degildim 25 26 haftalarda başladı bu inşallah geçer bu durum çok sıkıyor beni randevun bekliyorum doktora soracağım
Sekina1903 Benim de suyum fazlaydı ve 38. Haftada doğum yaptım sancısız ağrısız sadece suyum patladı ve acil sezeryana alındım. Yani yavaş tempolu yürüyüş demişti bana doktor. Ama diyet listesi uygulamamıştı.
moom222 Sekina1903 üst sınırı geçmemiş olması tehlikeli br durum olmadign gotsririr mi acaba benm üst sınıra yakın ama geçmemiş
Kubra_miray_szr moom222 senin randevun yakında sorabilirmisin doktoruna erken doğuma sebep olur diye korku düşmüş içime
Sekina1903 moom222 Benim başta sınırdaydı sonra yine indi sonra doğuma yakın tekrar çıktı. Zaten suyum patladığın kesintisiz bir gün boyunca suyum geldi hastanede.
moom222 Kubra_miray_szr cnm başta 24 haftalık Ken söyledi bunu o zaman suyum fazlaydı erken doğuma sebep olur demsiti dikkat ki gidelim dedi diyete uyunca su fazlalığım azaldı üst sınıra yakın gecmein dedi artmasın diyede yuryurs diyet devam ediyorum
moom222 Kubra_miray_szr yok cnm ya o rahim buyusugu bebek baskı yaptığı için bak ben anlıyorum rahime doğru geldiğinde tuvalet ihtiyacım geliyor donerken falan ytakda bakıyorum tuvalete gidesim geliyor erken doğumla alakası yok amniyon sıvısı fazla liligi erken doğuma sebep ola biliyormus
tugbaturkoglu Benimde suyum artmış dün gittimde 23+3 günlüğüm ama üst sınıra yakın sanırım 22.53 cm çöktü suyum şeker yükleme testi istedi doktorum
Nzdr Yaren56 su fazlalığı erken doğuma sebebiyet verir siz hazırlıklarinizi yapın korkmayın en fazla erken doğum olur kuveyze alınır şimdiki kuveyzler anne karnı konforu sağlıyor bebek sağlıklı doğusunda artık erken doğumlar çoğaldı