Ceydaa61 ben de 3 sene önce normal doğum yaptım bu gebeligimde de normal görünüyor ama son haftalar ne olur bilmiyorum isteğim yine normal olması. Sezaryen bazılarına zor geliyor bazılarına kolay. Ben dün bununla ilgili bir post açtım, hastanede serum alırken sezaryenle doğum yapmış kadınların yürüdüğünü görmüştüm ve yürürken resmen agliyorlardi bana sakın sezaryen olma son ana kadar merdiven çık koş ne yapıyorsan yap ama sezaryen olma biz böyle olduğunu bilmiyorduk dediler. Ben de hassas içerik başlığı ile bu gördüklerimden dolayı çok korktuğumu ve madem bu kadar zor o halde neden tercihen sezaryen olabiliyor insanlar diyerek yazdım. Ne cahilliğim kaldı ne başka bir şeyim. İnsanların doğum şekline karisamazsin diye kompleksli bir şekilde linçlemeye başladılar ve sezaryenli olup 2. Gün çok rahat her işlerini yaptiklarindan bahsettiler. Ben buna inanmıyorum elimden ameliyat oldum kist aldırdım onda bile 1 haftada kendime gelmiştim normal doğumda da zorlanmadım aşı eşiğim yüksek yani ama ameliyat zorladı beni demek ki sezaryen de gayet zor.