Eminebysll Crnn_1 Engelli olup olmayacağını hiç düşünmedim, ama 12 haftalığım acaba iyi mi kalbi atıyor mu gelişti mi diye çok düşünüyorum. 1 aydan beri doktora gitmedim, yarın kontrole gidicem ikili tarama testi için. Yarın olsun hemen gideyim diye bekliyorum
Ninjaturtle Crnn_1 surekli dusunuyorum sanirim. En ufak aksilikte en kotusunun olacagini dusunuyorum hatta aksilige bile gerek yok en kotusunun olacagindan korkmam icin 🤦🏻♀️
FatmaNur_27 Crnn_1 engelli fln olur diye hiç düşünmedim çünkü 3 yıldır onu bekliyorum Rabbim nasıl layık görürse öyle verir ama Allah korusun kalbi durur veya başka şeyler olur diye hep yüreğim ağzımda gidiyorum hastaneye çok şükür 37+3 e kadar geldik kanamam da oldu hastane de de yattım ama atlattım 🤲🤲🤲☺️
DidemDnnz Crnn_1 tabi ki düşündüm hala da korkuyorum fetal DNA testi yaptırdım ama her şey çıkmıyor tabi ki.. umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur…
efflz 8+1 im aklımda sürekli olumsuz düşünceler var kafamı ne kadar oyalamaya çalışsamda kaygılar beni bitiriyo. Kalbi hala atıyo mu düşünmekten kendimi hasta edicem 🥶