Htc3866 Gebelikte suyun önemi çok daha fazla biliyorum farkındayım ama şu içemiyorum midem bulanıyor tıkanıyorum ne yapabilirim arkadaşlar benim gibi olan var mi
Yaseminf Htc3866 icine taze nane yaprakları at ve bir iki dilim limon hem bulantısı alır hem ferahlatıcı miden yanarsa limonu cikar bol karpuz ye o da hem şu yönünden zengin hem de bulantiyi aliiyormus
Fatma0090 Htc3866 meyve tuket sıvı şeyler tüket suyu bende içemiyorum üç ayından sonra içiyorum cok şükür bide soğuk içebiliyorum ılık suyu asla içemiyorum
Htcnal Htc3866 Lütfen ne yap et ,icmeye calis,limonla ,naneyle ya da mideni bulandirmayan bir meyve ile aromalandir,sonra yok bobrek agrisiydi,yok idrar yolu enfeksiyonuydu ugrasip durursun maalesef .
Htc3866 Fatma0090 karpuz falan yemeye çalışıyorum gündüzleri biraz soğuk su içiyorum ama akşam inu da içemiyorum
Oesra Salatalık Nane Limon Tarçın Çeşitli meyvelerden birini atıp değişik değişik için. Aşırı cıvık ayran yapıp da içebilirsiniz maksat kokusunu ve tadını biraz kırmak. Soda ve süt de içebilirsiniz tabi ki doğrudan suyun yerini tutmaz ama içmemekten iyidir.
star3star Htc3866 karpuzu aşırı tüketme canım sonra şekerin yükselip gebelik şekeri riskin kat kat artar
Mehtapp06 Htc3866 bende aynıyım ilk hamileliğimde böbreğim şişmişti hatta. Şu anda da çok zor içiyorum. Soğuk su içtiğimde daha rahatım. Soğuk karpuz falan yiyorum bol bol inşallah sorun yaşamam bu sefer. Hiç birimiz yaşamayız inşallah 🙏
1Ada1 Htc3866 bende öyleyim canım meyve suyu falan da içemedim. Bi içebildiğğm ayran bol bol içtim hem su hem sağlıklı. Gerekirse daha sıvı şekilde tüket ayranı.