melisakumdere 28 haftadayız sol tarafta boşluğuma arada ağrı saplanıyor karnım bugün 3-4kere kasıldı sertleşti sonra kendi kendine geçiyor bebek hareketlerrinde bi sorun yok şükür ağrıyan tarafa doğru vuruyor şuan. Bu ağrı korkulacak bişey midir acaba 🤔🤔
[silindi] melisakumdere karında sertleşme varsa yalancı sancı olabilir bende karnımdaki sertlik doğum sancısıysı komple sağ taraftaydı göbeğim direkt doğuma alındım ama sizin haftanız erken
Imnuha melisakumdere hissettiğiniz kasılma ve sertleşme hareketi bebeğiniz olabilir yani bende 31. Haftadayim bebegimin vurduğu noktalarda daha fazla agri hassasiyeti olabiliyor ve sertleşme kasılma da oluyor doktorum normal demişti ama içinize kuşku düştüyse bence doktorunuzla paylaşın
melekzehra melisakumdere bnde 28 haftalığım aynı sorun bnde de var bn post açmiştım yazan olmadı bnde kısık ağrısı beyaz akıntı bide vajinaya batma hissi de var
Merve_mecit melisakumdere bebek kafasını oynatır oyuzden sertleşiyordur doktora gidince sor ama içinde rahat olur
melisakumdere melekzehra benim sertleşme ve ağrı dışında bişey yok ama yine de normal mi değil mi bilemiyorum ilk gebelik çok zor. Ne normal ne anormal bilemiyor insan 😔