Hilalkl Taricat ben aldım ve faydasını gördüm canım onlar olmadan tek lokma yiyemedim inan tek cagrem onlardı
annesinin_beybisi Taricat kulanmadim ama aşırı mide bulantılarında faydasini olacağını sanmiyorum eger ilacla kontrol altına alinabilen bir bulantiysa bilekligi denemeue değer ama ilac bile ise yaralamıyorsa ki benimki öyleydi. bilekligin de ise yarayacagini zannetmem
Deletedmom83940 Taricat psikolojikte olabilir ben göbek deliğine yara bandı yapıştırma şeysine de inanmıyorum
Deletedmom83940 Taricat mide bulantısını geçiriyormuş tiktokta görmüştüm çocuklara yapıyor anneler psikolojikte olabilir 😊
annesinin_beybisi Deletedmom83940 bende de yara bandı olayı psikoljik . annem bize eskiden otobüse binmeden önce fasulye yuttururdu mideniz bulanmayacak derdi bu da o hesap😀
Yasome Bulantı için Prilam öneririm, gebelere özel olması gönül rahatlığıyla kullanabilmenizi sağlıyor. Doktor tavsiyesi ile almıştım. şahsen koku hassasiyetim nedeniyle hiç bişey yiyemesem de en azından hiç kusmadım ve bunu Prilam’a bağladım ☺️
Taricat Yasome Bende günde 2 adet prilam alıyorum ama buna rağmen bulantılarım oluyor geceleri çok kusuyorum ozellikle 🤦🏻♀️
Ayshenur Taricat prillamı bende kullanıyorum 2 tane akşam yatmadan önce arka arkaya içiyorum işe yarıyor ama bazen tabi tutmadığı da oluyo
Yasome Taricat Allah yardımcısı olsun hepimizin, gerçekten zor bir süreç mide bulantısı dönemi 🤦🏼♀️22. Haftada olmamıza rağmen bende hala geçmedi koku hassasiyeti ama ilk aylara oranla azaldı tabiki. Her fikri denemekte fayda var kişiden kişiye de değişiyor tabii. İnşallah sen de kalıcı bir çözüm bulabilirsin 🙏