İlk doğumum olucak benim de gönül isterki normal doğum olsun , doğum zor olduğu için anneler de panik yapıyor sezeryana giriyor ameliyat oluyorsunuz kesiyorlar yani sizi açık konuşmak gerekirse ama normal doğum da tabi ki çok zor belli ki ama kesme olmayacak sadece ıkıncaksınız ve içiniz tertemiz oluyormuş yeni doğmuş gibi bizim komşumuzun kisti varmış haberleri yokmuş doğum esnasında o da bebekle birlikte çıkmış kadın kurtuldu ve çok çabuk toparlıyorlarmış normal olunca ama kimden duyduysam kendi annem dahil ol ak üzere sezeryan olan kişiler 1,2 haftaya anca iyileşiyor karnında kesik izi oluyor ve lavobaya bile çıkarken çok zorlanıyorlarmış çok ağrı oluyormuş kesikten dolayı ee sonra dikiş oluyor . Ben normal istiyorum hayatta en korktuğum şey doğum yapmak yaparsam sanırım hayatta her şeyi yapabilirim açık konuşalım çok korkmama ramen normal istiyorum tabi kısmet o an sancıma ve bebeğim durumuna bağlı panik yaparsam birde belki sezeryan olur ama zorda kalmadıkça normal doğum istiyorum ve öneriyorum araştırmalarım doğrultusunda