Adyokisimsiz Kizlar bu ay hiç korunmadik rabbim nasip ederse evlat istiyoruz:) son adet tarihine göre 3 haftalık hamileyim eğer hamileysem test yapsam evde acaba çıkar mı
nur-nurr38 Adyokisimsiz gecikme oldu mu adet tarihin ne zaman canım inşallah da güzel haberlerini alırız 🥰😇🌸
Merve0214 Bende evde idrar testi yaptim dün hem kaset hem erken gebelik pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı bugün yine yaptım pozitif çıktı nasıl olucak ne olucak bilmiyorum benimde aklım çok karıştı kızlar ne yapacağımı sasirdim
Adyokisimsiz Merve0214 tam tersi olması gerekliydi normalde idrarda çıkmaz kanda çıkar ama bilemedim bence 2 3 gün sonra yeniden kan ver
Merve0214 Adyokisimsiz valla bilmiyorum canım benimde iyice kafam karıştı ya hadi testin 1 tanesi yanlış 5 tanesidemi yanlış adet fununu bekliyorum bakalim
Bellacaio Merve0214 önce kana sonra idrara geçiyor hormon. İnş gönlüne göre olur ama testler bozuk gibi
Merve0214 Nzl_1999 ayy inşallah canım ya bakalım bende beklicem adet gününe kadar cumartesi tekrar tesp yapıp duruma göre doktora gidicem
Poyrazayaz Kız nerden bilion hamile olduğunu test yaptın mı aceba benimde adet tarihim aynı seninle burda duralım bakalım😂
Adyokisimsiz Poyrazayaz bu ay korunmadik yani binsorunda yok 2 çocuğumuz var hamile kalırim diye düşünüyorum inşallah beraber hamilelik müjdesi alırız ☺️
Nzl_1999 Merve0214 ilk yaptigimda adetime 10 gün vardı ikinci yaptığım testte adetime iki gün kalaydi
Merve0214 Bellacaio bende öyle biliyorum ama çok kişide var hani odrarda çıkıp kanda cikmiyo daha sonra kandada yükselen hani tedtlerden 1 tanesi yanlış 2 Şi yanlış 5 taneside yanlış olmaz diye düşünüyorum ama bakalım cumartesi gününü bekliyorum
Poyrazayaz Adyokisimsiz ins canım yaa güzel haberini alırız benimde 2 oğlum var bir kız dilediğim ins olur gönlünüzden gecen