yalcin_sevda Tubiiiiif inşallah canım ya epey uğraştı doktorumuz cinsiyetimizi kesinlestirmek için ama benim kizcem çok hareketli maşallah şu anda annesini tekmeliyor kıpır kıpır 😅
Tubiiiiif yalcin_sevda bende o kıpırtıları için sabırzlanıyorum ya 16 haftalık oldum ama daha henüz bir birsey yok 😊
yalcin_sevda Tubiiiiif daha çok erken 16.hafta ikinci ucuncu veya tecrubeli olduktan sonra 16 da hissetmen mumkun ben 19.haftada hissettim ve hiç beklemediğim bir anda hissettim muhteşem bisey
minisinannesiiii Tubiiiiif ilk çocuğum pek sakindi ama bu maşallah kıpır kıpır doktor cihazla bakarken bile hic rahat durmuyo 😀
minisinannesiiii Tubiiiiif babası yaramaz oğlan da yaramaz 3u bir olunca bana bakırköy yolu görünür 😀
Tubiiiiif minisinannesiiii Anneler her daim güçlüdür tırlatma eşinde dönüyoruz her zaman tabi ben daha tecrübe etmedim ama babasına çekersen yandık yaramaz olur 😁
minik_koala_ve_annesi Tubiiiiif yok canim fark etmez sekerli ya hic durmadi resmen doktor ultrason cihazi ile kovalambac oynadi 😅😅🤭
1Ada1 Tubiiiiif aynen sağlıkları yerinde olsun da uyku iyidir🤣 bide doktora sordum gündüz uyuyor mu acaba bu diye yok en fazla 80 dk uykuda kalabiliyorlar dedi
Haticelisa Tubiiiiif nstye giriyorum canim benim kiz uyuyor surekli cikolata yememe ragmen😁 gecen kontrolde iki kere nstye girmek zorunda kaldim uyanmadigi icin 😁