Elayfers maalesef farketmediler bile enfeksiyonum un oldunu ben üç aydan sonra doktorumu değiştirdim değişmez olaydım iki defa gittim kaybıma sebep olana son gittimde detaylı ulturasyona girdim bebegimin biri asyada sürekli dedim Bi haftaya yakındır dedim norml Bi sıkıntın yok dediler sonra doktora sonucla gıttım muayene etti hersey iyi dedi cocuk asyada kasımda baskı oluyor dedim norml karnın dar dedi benden yeşil akıntı geliyor dedim ilac verdi ama hiç tahlıl yapmadı tahlıl yapsaydı yüksek cıkıcak tı ve yatış yapsaydı suan cocuklarım 6 aylık kucagımda olacaklardı kontrolden iki gün sonra suyum geldi az az eşim gurbetteydi yurtdısında cevremde dedim bişey geliyor akıntı sefaf dedim atletime kadar cıkıyor dedim Ya o hamilelikte norml dediler içim içimi yiyor ama eşimi her aramada söylüyorum kimseye de götür diyemiyorum neyse uyudum uyandım sabah oldu lavaboya diye kalktım cok geldi pijamama kadar ıslandı ilk doktorumu aradım böyle böyle dedim ya enfeksiyon ya da suyun dedi hemn gel dedi gittim alttan muayene yaptı enfeksiyonum rahmime kadar ilerlemiş acılmam olmuş cocuk kanala inmiş benim bişey den haberim yok ne acı ne sancı serklaj yapamam suyunu delmiş enfeksiyon dedi seni de kaybederiz yçrahmin de alınabilir enfeksiyon temizlenmezse dedi başka ill e sevkim oldu doktor ve hemşireyle üç gün yattım her kontrolde aglattılar cocukların ölür rahmin alınıcak diye 😞 23+2 de suyum tamamen geldi makat geliyordu ikizlerim yaşıyolarda norml doğum yapmamı istediler ama bebeklerim canlı canlı karnımda ölüceklerdi sezeryan istedim 10.13 gün yaşadılar kaybettim ikisinde 😞 benim acı hikayem. Suan tekrar hamileyim cok şükür 12+6 da serklaj oldum ve bitmeyen enfeksiyonum var Bi hafta antibiyotik kullanıyorum iki hafta arayla doktorum tahlıl yaptıkca içmem söyledinde içiyorum iyiyiz suan cok şükür 18+6 olucaz demem bu ki idrar tahlili ve Rahim agzınızı ölctürün doktorunuz düşük dozda antibiyotik verir iç derse İcin ben içmedim o zmn içsem de faydası olucaktı cunku cok artmıştı 😞