2022Mom2022 Eldgrn Tamam kuzum perşembe vericem öğlen sonrası yada geceye öğrenebilirsem yazarım inşallah
2022Mom2022 Eldgrn bu arada bende kızlardan yeni öğrendim Lıos diye bi site var barkodun fotosunu çek, çıktığı an ordan bakılabiliyormuş bilgilerini girip
Sehrbnon12 Elifffbay benim ilk 350 idi adet günümde ve ikizlere hamileyim 15 haftalık olduk bile 😂♥️🙏😘
Kizkiza Çok istedim olmuyordu bir gün mide bulantım aşırısekilde vardı aldırış etmedim ama mide bulantım içten içe öldürüyordu beni hiç içimde yoktu hastaneye bı gittim 10.000 şok oldum meğerse 2. Aylık hamileymişim 😂😂
Yigitduru Ysmn17 ilişkiden bir gün sonra yada iki gün sonra yani bukadar kısa sürede beta yükselir mi onu merak ediyorum da :)
Ysmn17 Yigitduru yok sanmıyorum çünkü geç döllenme felan da oluyor o yüzden hemen çıkmaz benim muhtemelen regl bitimine denk geldi
Eldgrn 2022Mom2022 bende barkod yok ki canım saglivk ocağı olduğu için vermiyorlar birde baktım şimdi orası Adana’nın sayfası
2022Mom2022 Eldgrn evet bende şaşırmıştım adana ne alaka dedim ama ordan bakılıyor demişlerdi dur o bayana sorucam şimdi
2prensesannesiiii Elifffbay 5 gün vardı şimdi de 5 gün varken 5.9 ile öğrendim 3 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı belirgin
Sahranr Elifffbay adetime 2 gün vardi yaptim tesadüfen pozitif çıki kırmızı çizgiyi görünce şüphelendim şaşırdım kan değerlerine baktirdim 1586 çıktı fazla çıkınca gözüme birden acaba dış gebelik falanmi diye düşündüm şükür degilmis yanı hamilelikte yüksekte cikabiliyor aniden korkma