Baliminannesii İstanbul Avrupa yakasında gittiniz memnun kaldınız fiyatı uygun detaylı 30 35 dk süren ilgili bir yer öneriniz varmı kızlar
Candyy Bakırköy de var Mahmut Güngör çok iyi ve ilgili 650 TL fiyatı 1 saat sürüyor ve çok güzel bakıyor
Baliminannesii Candyy teşekkür ederim ben bır hastane aradım ve 80 kilo üstü yapmadıklarını söyledi ilk defa böyle bir saçmalık duydum ordada öyle değildir demi
Candyy Baliminannesii orda öyle degil kilo falan sormuyorlar bile bende ilk defa sizden duydum öyle şey mi olurmuş ben çok memnun kaldım
maman-es Aytül Çorbacıoğluna yaptırmıştım 800 liraydı. Güzel ilgileniyor Whatsapptan tüm görüntüleri atıyorlar. Ayrıca fotoğraf olarak da veriyor. Ben memnun kalmıştım.
Candyy Candyy 0541 805 80 96 bu numaradan arayıp görüşebilirsiniz zaten İnternetten Mahmut Güngör Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelik Uzmanı diye yazınca çıkıyor yorumları da çok iyi
maman-es Nebis evet perinatolog kendisi, benim serklajımı da o yaptı. Şişlide kendi “Pozitif Perinatoloji ve Kadın Sağlığı” isminde muayenehanesi var.