Benekim RabiaaaH canım bana doktorum 37 den önce gelmesin o yüzden gelmesi icin bisi yapma dedi ben suan yiyorum 37 deyim
kuzey6161 RabiaaaH 35 haftada başlamıştım şuan 37+4üz hala yiyorum günde 2-3 tane anca yiyebiliyorum kesiyor
kuzey6161 Mervemert61 günde 5-6 tane yenmesi gerekiyor diye okumuştum ama büyük hurma oldukları için 1 tane veya 2-3 tane giyebiliyorum dediğinizi denerim bide çatı kısmımda ağrı çok oluyor yürürken yatakta dönerken vs ikinci doğum bide etki ediyor galiba
Ftmagkkya RabiaaaH yavaştan azar azar yemeye başlayabilirsin ben 36 da başladım 40 haftamdayım hala gelen giden yok hemen olmuyor yani bir de ben çok çok yiyorum 😂
Citlenbik Hurmayı nasıl temizliyorsunuz bir doktor pastorize etmek gerekiyormuş fırında 60 derecede 2 saat yazmış yada sirkeli suyla mı temizlesek yeterli mi içimi bulandırdı çünkü
RabiaaaH Passion_ bence erken. şuan kaç haftalıksınız ? Doktorunuza danışıp yemeye baslasaydiniz daha iyi olurdu
tarcinnnn RabiaaaH doktoruma sordum ben bir işe yaramıyor aslında o araştırmalarda pek fark yok dedi 🤭 ben de pek sevmem hurma o yüzden yemeyeceğim