Bukiiiiiiii Kizlar 29 haftaligim az once duş aldim duş da burnum kanadi normal mi bu ya biraz kanadi ama genzime akti agzimda kan tadi oldu sonra affedersiniz sumkurdum disari akti simdi durdu bu normal mi başına gelen varmi acaba ya nu neyin nesiydi kii 🥴
Mysaa Bukiiiiiiii o haftalarda ilk gebeliğimde benimde kanamıştı çalışıyordum durup dururken burnumda kan gelmişti 2 kere tekrarladı sonda birdaha olmadı . Çok önemsenecek birşey değil demişti doktorum ama sen yinede gittiğinde sor tekrarlarsa bi ara telefonla canım
F_gnc1307 Bukiiiiiiii benimde arada oluyordu ikinci trimester de normal demişti doktorum kanayinca tansiyonuna bak demişti.
Bukiiiiiiii Mysaa sagol canim bu ikinci kanayisi ilk sordugumda normal demisti persembe kontrolum var sorayim korktum ya dazla sucak su ile de duş almadim anlamadim bi anda kanadi
Deletedmom727272 Bukiiiiiiii buhardan yumuşuyor ya burun içi e damarlar zaten gürül gürül kan dolu hızlandırmış süreci, doktorunuza söyleyin tabi ama korkmayın😊
Mysaa Bukiiiiiiii ya bu damarlar genişletebiliyor muymuş ne öyle bişey demişti hormonlardan dolayı suan benimde basıma gelmedi de böyle birşey gene de bilgilendir sen
Bukiiiiiiii Deletedmom727272 persembe soylicem canim evet buyuk ihtimalmoyle oldu sanirim insallah oykedir yani🙏🙏
Melekozkan41 Benimde 23 cu haftada kanadı birdenbire geldi zor durdurdum bı kere oldu umarım bidaha olmaz hicbirimize kizlar ☺️