Askiletotomsu Saç cilasinda amaç parlak soğuk bı ton elde etmek degil mıdır ? Kuaför koyulaşır saçın Gerek yok yapmayalim dedi Doğru mu bilemedimm?
Askiletotomsu Pearlyyy ben kuaförlere sacimin tonu şu halinden daha parlak ve açık gorunsun istiyorum diyorum Saç rengin koyulaşır ki diyorlar Kendimi mi anlatamiyorum ben ay☹️
Pearlyyy Askiletotomsu ben sarışınım mesela 7.1 küllü kumralla cila atarken koyulaşıyor ama 10.1 ya da 12.1 küllü sarıyla attığımda açılıyor parlaklaşıyor dediğim gibi saçınızın renginden bi iki ton açık renkle cila atılırsa koyulaşmaz neden koyulaşsın ki bence anlamamışlar sizi 😂
Pearlyyy Askiletotomsu aynen öyle söyle ama saçında turunculaşma varsa dediği gibi koyulaştırır cila çünkü açık renkle turunculuğu gidermek açık renk cilayla pek mümkün olmuyo saçı görmedende net bi tavsiye veremiyorum açıkçası
Askiletotomsu Pearlyyy yok saçlarımda hiç turunculasma olmadı Ama ben dümdüz sarı rengi sevmem Saçlarım gözüme sarı geliyor Foto çeksem atsam şimdi fotoda platin gibi görünüyor çok beğenirsin filan, çok yanıltıcı çıkıyor rengi.