minisinannesiiii Kızlar değişik ama gerçek tadını ne biliyosun da canın çekiyo diyceksiniz ama burnuma kokusu geliyo canım içmek istiyo benim canm böyle değişik şeyler çekiyo çamaşır suyu saç spreyi filan nedendir acaba
Elisarli Doktorunuza söyleyin böyle değişik şeyler çeken hamilelerin vücudunda çeşitlivitamin eksiklikleri olduğunu duymuştum
Esraasamet Ben de sürekli sigara içmek istiyordum hayatımda hiç sigara icmemistim halbuki …Nikotin eksikliği ve kansizliktan kaynaklı denmişti muhtemel sizde de bir şeyler eksiktir
elifmtl minisinannesiiii ben çocukken sırf kansizliktan avuç avuç peçete kağıt karton falan yermişim doktor bu kanla nasıl ayakta kaldın sen diye baya söylenmişti hatırlıyorum. Lütfen ihmal etmeyin varsa ilaclarinizi düzenli kullanın beslenmenize dikkat edin 🌸💕
minisinannesiiii Yaseminf kan tahlili yaptırdım da gecen hafta gerçekten sınırdaymış doktor ilacımı yükseltti heralde ondan o zaman
minisinannesiiii elifmtl bana da bayılıyo musun diye sordu doktor bayılabilirmiyim hic bitane daha çocuğum var ilaçların dozunu yükseltti insallah onlar iyi gelir çok teşekkür ederim ❤