12345mmm 3 aylık hamileyim rahim ağzı boyu ölçümü yapılacak ultrasondan mı bakılıyor yoksa vajinaldan mı
HilalEyce 12345mmm ultrason ile bakar önce eğer kısa olduğunu düşünürse en doğru sonuç vajinal yoldan olduğu için vajinadan bakmak ister.
btlbsr 12345mmm önce ultrasondan bakıyor kısa gibi gelirse net sonuç için vajinal bakıyor. Ultrasonla net sonuç vermeyebilirmiş. Ama sıkıntı görmezse kısa gelmezse vajinadan bakmaz muhtemelen
1234momsss 12345mmm bana dün karnımdan baktı rahim ağzın kapalı hersey olması gerektıgı gibi erken doğum riskin yok dedi ben sormadan
Elisarli Ultrasondan bakıyor doktor göbeğin az alt kısmına inip cihazı hafifçe bastırıyor söylüyor o kadar
TeoMom 12345mmm Geçen hafta perinatolog karından baktı ama erken doğum öyküm olduğu için yarın kendi doktorum vajinal bakacak
caglaolmeZ 12345mmm bende 5 aylık gebeyim ultrason ile bakıyor gerekirse vajinal bakıyor ama en garantisi vajinal
[silindi] 12345mmm bana ikisinden de baktı doktorum 15 haftalığız. Siz hazırlıklı gidin vajinal kontrole