Bkrts_irem6513 Arkadaşlar merhaba Bir arkadaşımın önerisi ile themra markası epimedyumlu Macun aldım eşime spermlere iyi geliyor dedi ama internette araştırdığım zaman performans açısından iyi bir şeymiş aslında aranızda kullanan var mı ya da erkeğin spermin kalitesini artıran şeyler varsa bildiğiniz bana da yardımcı olur musunuz
Kamumu Bkrts_irem6513 çiğ kabak çekirdeği, (kıtır olanlarından) keçi boynuzu, çiğ badem, ceviz, bitter çikolata, muz , sabah aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi tüketin. Hazır ve işlenmiş gıdalardan uzak durun Aklıma gelenler bunlar.
Edabykl Bkrts_irem6513 Folik asit ben esimede veriyodum kendimde iciyodum sadece kadinlarda kullanılmıyor erkeklerdede sperm kalitesini arttırıyor
hulya_6363 Bkrts_irem6513 her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi mutlaka icirin acayip işe yarıyor ve bolca kuruyemiş muz
Deletedmom623737 Bkrts_irem6513 Evet canım bol bol kat salatalata yesin incir zeytinyağı kürü yap iki gün beklet her sabah aç karna yedir eşine biz öyle yaptık
Bkrts_irem6513 Edabykl bunu ilk defa duydum Ben şuan inofolic kapsül kullanıyorum eşimde içebilir mi yani
Deletedmom_85 Bu arada çoğu arkadaş keçiboynuzu pekmezi demiş ama, keçiboynuzu özü daha etkili aklınızda olsun
berilveannesi Bkrts_irem6513 keçi boynuzu kaynatıp içirebilirsin kendinde soğan kürünü dene ben o şekilde kaldım faydası olduğunu düşünüyorum ☺️