Zuzuu Kızlar kan pıhtılaşması sebebiyle sabah akşam iğne vurulduğum için perşembe günü sezaryen kararı aldık..38+4 haftalık olacağız 10 günde önde gidiyoruz..çok heyecanlıyımm herkesten dua istiyorum..sezaryen olanların tavsiyelerini istiyorum ...
Ayselsilahimigetir Zuzuu Allah yardımcın olsun canim🙏🏻 Perşembe günü bende doğum yapacağım suni sancı denencek olmadi sezeryan olcak😏
Benanneyim Zuzuu allah tez zamanda ayağa kalkmayı nasip etsin çocuğunu sana bağışlasın sağ salım ❤️ İmkanın var ise epidüral ol bence.çıktığını görmek çok farklı ☺️☺️🤰🏻
Hayal123 Zuzuu Allah yardımcımız olsun canım bende Çarşamba günü olucam kısmetse .. genel mı spinal mı olacaksın
Zuzuu Ayselsilahimigetir sağol canım Allah seninde yardımcın olsun umarım çok kolay bir şekilde normal doğumunu yaparsın ☺️😊
Zuzuu Benanneyim sağoll canım Allah razı olsun..kan sulandırıcı kullananlara epidural yapmıyorlar spinal düşünüyorum Allahtan bir mani çıkmassa..
Zuzuu Hayal123 inşallah sağ salim kucağımıza alırız canım..doktoruma sormayı unuttum ama ben spinal istiyorum Allahtan bir mani çıkmassa
Hayal123 Zuzuu bende bir süre kan sulandirici kullandim canım ama bıraktım bir hafta önce zaten haftada bir kullanıyordum.. acaba spinal yapılıyor mu kan sulandirici kullananlarda kafam karışti🙄
Zuzuu Hayal123 evet doktorum bana spinal dedi konuştuk..bebeği aldıktan sonra hafif narkoz veriliyormuş dikiş sırasında o kadar..