Basak000 Canlar 4+1 deyim mide bulanması, baş dönmesi vs hiç bir belirtim yok. Sizin belirtileriniz ne zaman başladı, şuan erken mi
Nergissi Basak000 hiç belirti de olmayabilir. Benim tek tük oldu birden kesildi. Hiç hamile gibi değildim. Bebek hareket edince anladım hamile olduğumu
hulya_6363 Basak000 bebeğin kalp atışları başlayınca mide bulantısı başlıyor ve sonra artarak tavan yapıyor .sizin daha en az 2,3 haftaniz var :) şimdi bolca yiyin tadını çıkarın sonrasında biseyler yemek çok zor oluyor
Mirdemir Basak000 herkeste olmak zorunda değil ben 20+5 im bu zamana kadar hiç olmadı hatta yeni başladı diyebilirim onun dışında iştah artışı oldu o kadar 😂 gerçekten hareket hissedince hamile olduğumu anladım
deryarslan00 Basak000 ilk benimde öyleydi ama 6. Haftadan sonra bulantı bi başladı yemeden içmeden kesildm şu an 10+3 olduk biraz hafifledi ama devam ediyor
Ebrarabla_06 Ben ilk hamile olduğumu öğrenince başladı şimdi 15 haftalık bebeğim bulantılarım halen devam ediyor 7 kilo verdim ben onun yanında aşırı derecede koku hassasiyetim var
BrcnSym Şiddetli göğüs ve kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yaşamadım. Bulantı çok nadir oldu. 25. Haftadayım :)
Basak000 İlk gebeliğim olduğu için oldukça tecrübesizim 🤭 inşallah öncede keseyiii görürüz sonrada kalp atışlarını duyarız ❤️ siz ne zaman görmüştünüz keseyi kalp atışı ne zaman duyuluyor
deryarslan00 Basak000 ben burdaki arkadaslardan bildiğim için 6. Haftamda gittim ilk kez direk kese göründü ama kalp atışı net değildi bir hafta sonra tekrar gittim netleşmişti 🥰