findiklibadem cslcsl yani internette zararlı yazıyor ama cipse karşı düşkünlüğü olan biriyim malesef yiyorum haftada bir kere filan, bazen bir hafta yemediysem diğer hafta iki paket yiyorum , can çekiyor elimde değil çok fena çekiyor
Ceycey22 cslcsl haftada 3 kez falan yiyorum ama genelde sade patates cipsi tercih ediyorum çünkü onların içerisinde sadece patatese yağ ve tuz oluyor
cslcsl İnternette bebeğin sinir sistemine zararı olabilir diye yazıldığı için tedirgin oldum zaten paketle değil 3-5 tane yesem yetecek
Eslem_1 cslcsl isteğinizi kırmak istiyorsunuz sanırım o zaman 3-5 tanecik yoğun baharatlı olmayanlardan tadın bari..çünkü kafaya takıp yemeyince de vücuda stres biniyor
Deletedmom727272 cslcsl yiyin o kadardan biley olmaz, ama alışveriş sırasında fırınlanmış olanları da tercih ederseniz en azından trans yağ kısmını biraz kısmış olursunuz
Eslem_1 Eslem_1 mesela normalde cips tüketen arayan biri değilim ama lays fırından baharat tuz ve yağ açısından diğerlerinde nazaran daha düşük ve leziz bence..ondan da yiyebilirsiniz