Sema58 Kizlar merhaba,Bebegim bir gun hareketli bir gun cok hareketsiz oluyor mesela bugun guclu hareketlerini hissedemedim normal mi?
Diloss Sema58 ben 28 haftaya kadar hep öyle oldum canım 5 gün hiç hissetmediğim bile oldu endişe etme bebiş ler canları nasıl isterse öyle davranıyolar :)
desagr Sema58 Canım sen çok hareketliysen bebiş hareketsiz oluyo ya da sen anlamıyosun. Ben genelde uzandığımda, dinlendiğimde hissediyorum. Zaten 28. haftaya kadar da bu çok normal. Ondan sonra günde on kere falan tekmelemesi lazım onu da sayıyosun
YagizAsyaMom Sema58 bende 23 haftalığım dün sanki içim oyuluyordu bugün çoook hafif chenüz güçlü değiller çabuk yoruluyor kasları, 🙆♀️💖
Elos Sema58 benim de öyle oluyor canım. Bir gün hareketli bir gün sakin. Ama sakin günlerde de ufak tefek hareketlerini hissediyorum içimi rahatlatıyorum :)
Sema58 desagr evet bugun gun icinde hareketliydim bende uzandigimda hissediyordum bugun bi kac kez uzandim ama sadece pit pit kalp gbi bisey atiyordu :)
Sema58 Mintos bende gecen gunlerde oyle olmustu saglik ocagina kostum kalp atisina bakti sikinti yok arada olur oyle demisti ama yinede insanin ici rahat etmiyor :)
Sema58 YagizAsyaMom bendede oyle dun tekmeleri yagdiriyordu bugun uyandigimdan beri hic ses seda yok bende endiselendim :)
YagizAsyaMom Sema58 yarın misli misli acılı bir şekilde tekme yersin korkma🤣 dün haraketleri daha dakuvvetlendi sanki her gün biraz daha büyüyorlar😊😊
Sema58 Elos aynen benimkide bazilari duzenli hissediyorum falan dior dedim aceba sikinti mi var bazi gunler cok hissediorm bazen hic ama normalms
Sema58 YagizAsyaMom aynen oyle gittikce daha cok sert geliyor onceden kus kanadi gbi pir pirdi simdi daha guclu :)
Elos Benimki uyuyor mesela. Ben uyurken uykumun arasında kontrol ediyorum. Hiç hareket yok. Sabah uyanıyorum benden Sonra o da uyanıyor ☺️
YagizAsyaMom Bak en son öğlen haraket etti bir daha da hiç haraket yok bekliyorum ama bir ses seda yok 😨 uyansın istiyorum ama uyanmıyorrr🤣
YagizAsyaMom Sema58 benimkinin dengesi kaydı garibim 🤣🤣🤣 Bi kaç gün takip et bakalım değişecek mi düzeni ama ne kadar güzel dimi küçücük bedenleriyle kendilerine uyku düzeni tutmuşlar kıyamam kiiii😍😍