Sevval41 AspenKarmen bende lokman hekimin etlikteki hastanesine gidiyorum doğum paketi yaptırdım onun dışında hiç bir teste para vermedik
Ozlem_2021 atak13 İnşallah hayırlısı ile sağ sağlim bebeğinize kavuşursunuz.Bende İbrahim hocaya gidiyorum 30. Haftadayiz inşallah rahatlıkla atlatabiliriz bu dönemleri
atak13 Ozlem_2021 inşallah canım ya bir an önce bitsin hayırlısıyla başka şey istemiyorum valla hızlı geçiyor baya siz normla mi sezaryen mi olacaksnz
Ba_momss Mehtapp06 2 si de güzel ben a life ta Alptekin hoca da tedavi görüp muayenelerde devam ettim doğuma şehir hastanesi ne gittim. Lokman da da kuzenimin eşi doğum yaptı Pakize eylem hanımda memnundu.
atak13 Mehtapp06 Yok yok Salı günü Benimki olmadım Sadece Bugün randevum vardı sonra randevum Salı günü de doğumum olacak
Mehtapp06 atak13 🫣pardon umarım kolay ve sağlıcakla atlatırsınız. Doğum hikayenizi merakla bekleyeceğim
Hazelneva Mehtapp06 merhaba alife da Ebru hocaya gidiyorum 8 haftada paket aldım 7 bin TL’ye şimdi 22 haftalığım 10 muayene detaylı ulturaston ikili dörtlü tarama şeker yüklemesi doğum öncesi sonrası 1 er seferlik diyetisyen 2 gün yatış şeklinde ayrıyetten para vermiyorum bi tek 15 TL devlet katkı payı ödüyorum gittiğimde.
Zehratlgn Mehtapp06 merhaba, ben a life mustafa kursat baysal hocaya gidiyorum. Daha once onda acik myom ameliyati oldum. ameliyatim cok iyi gecti ve ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldim sukur. Cok cana yakin ve guvenilir. simdi hamileyim yine ona gidiyorum
guzllk-25 Mehtapp06 Hastaneye karar verdiniz mi acaba. Ben de lokman Hekime gidiyorum ama melike güler doktorum duydunuz mu bilmiyorım. Şimdilik memnunum doğum paketi almayı düşünüyorum.
drmeri sincan lokman hekim de, özgül özgan çelikel hanimefendiden doğum paketim var. son derece memnunum. mart ayında 7500₺ doğum paketi almıştım.
guzllk-25 drmeri geçen hafta sorduk bizde halen 7500 ama temmuzda zam gelecek miş 9 bin olacak dediler o yüzden 1 temmuz öncesi almak istiyorum bende
guzllk-25 drmeri genel olarak iyi yorumlar da var lokman Hekime dair kötü diyenler de var kafamı karıştırıyor
Mehtapp06 guzllk-25 ben ilk doğumumu Sincan lokman hekimde yapmıştım. Memnun kalmıştım. Doktorum gittiği ve A life hastanesi çok övüldüğü için tereddütte kaldım ancak yine de bildiğim yer olsun diye lokman hekimi tercih ettim yine.
gamzecee Mehtapp06 a life gidiyorum tercih etmemin nedeni riskliydim ve evime yakın ondan başta bayan bir doktora gittim ismini vermeyeyim hiç memnun kalmadım muaneye giriyordum hiç bişey anlatmıyor ve muane 5 dk sürüyordu şans eseri bir gün acil bir durumdan Oskar hocaya gittim a’dan z’ye kadar herşeyi anlatıyordu sorunca tekrar tekrar bakıyor doğum paketimi ona geçirdim şimdilik çok memnunum